Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Justin Wilson klarer sig fint

Formel 1 
20/05/03 

Det var ikke meget man så til Minardi i det østrigske GP. Mest fokus var der på Jos Verstappen - i starten.
 

Minardi har ikke fået det til at fungere for Jos Verstappens bil i de to seneste GP'er. Specielt det østrigske GP var en kort fornøjelse for Verstappen. Det var ikke mange meter han fik kørt. Han nåede faktisk ikke en gang det første sving. Et eller andet ved launch kontrollen svigtede. Bilen døde faktisk allerede efter de første 100 m.

Til gengæld kom Justin Wilson igen i mål. Han finder sig mere og mere hjemme i bilen, og sammenholdt med de forbedringer han og ingeniørerne finder frem til, gør det at han nu kommer i mål med bilen. Det lille trængte team skal nu løse problemet med Verstappens bil inden det næste løb i Monaco.

Fra teamet forlyder det at man skal i gang med en større undersøgelse af softwaren i bilen. Man var skuffet over resultatet, men var også meget tilfredse med de fremskridt som Justin Wilson har gjort. Den unge englænder viser efterhånden med bilen at han ikke er så dårlig som mange har gjort ham til. Tværtimod så gør han store fremskridt.

Dons

Læs mere om:
  • 18/05/03 - A1-Ring - Formel 1
  •