Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Jaguar på lille fremmarch

Formel 1 
20/05/03 

For andet Grand Prix i træk fik Mark Webber kørt sig i pointene. Og igen blev det til en syvende plads. Nu kommer resultaterne tilsyneladende.
 

De løfter som Webber tidligere har vist i træning og kvalifikation, er nu begyndt at blive indfriet. I de to seneste Grand Prix'er er den talentfulde kører kommet i mål i pointene. Men også Antonio Pizzonia er begyndt at gøre væsen af sig.

Det virker som om at Jaguar er begyndt at få styr på bilen. I hvert fald er der begyndt at komme points på tavlen. Denne gang kom begge biler i mål. Og hvis ikke Mark Webber måtte en tur i pittet for at tage en 10 sekunders straf, kunne det måske være blevet til flere points i det østrigske Grand Prix. Straffen fik han og teamet for at have startet i pitlane - med ekstra benzin påfyldt. Løbet var ikke officielt startet da teamet fyldte benzin på bilen. Derfor straffen.

Teamet var da også godt tilfredse efter løbet. Man tog straks skylden for den uheldige benzinpåfyldning på sig. Årsagen til at det glippede var at man ikke havde regnet med to omstarter. Man fyldte benzin på i mellem den første og den start. Og det var jo altså først ved den tredje start at løbet officielt er gået i gang.

Mark Webber ser frem til det næste løb i Monaco. Det er en af hans absolutte favoritbaner. Teamet vil arbejde videre med at få bilen til at fungere bedre. Pizzonia led lidt under en lidt dårlig balance i bilen. Jaguar er på vej frem. De mange små ændringer ved bilen har hjulpet. Samtidig virker det også som om at man har det bedre internt i teamet. Det giver en større arbejdsglæde og så skulle resultaterne også helst komme.

Dons

Læs mere om:
  • 18/05/03 - A1-Ring - Formel 1
  •