Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Igen points til Ralf

Formel 1 
19/05/03 

Ralf Schumacher er inde i en god stime i øjeblikket. Han er nu den eneste kører der har fået points i hvert løb.
 

Williams lå til en sejr, men midt i løbet forsvandt trykket i køleren på Montoyas bil og så var det slut for ham. Ralf Schumacher startede tilbage på en tiendeplads, men fik trods en afkørsel og en lidt dårlig bil, alligevel kørt sig op i pointene på en sjetteplads. Derfor var man heller ikke i et dårligt humør i teamet efter løbet. Lidt skuffet måske men så heller ikke mere.

Ralf Schumacher:
"Efter en noget vanskelig weekend, fik jeg alligevel 3 points med hjem. Jeg lavede nogle små fejl, men fik rettet lidt op på det. Det største problem som jeg havde i løbet, var med balancen i bilen. Specielt med det tredje sæt dæk var det galt. Ellers var bilen egentlig ok, og jeg mener at teamet fik vist at bilen er god nok."

Montoya:
"Alle folkene i teamet har arbejdet strålende i hele weekenden, så jeg er ikke sur eller noget. Sådan er racing. Allerede fra starten så det ret godt ud. Selv da det begyndte at småregne kunne jeg hente ind på Michael Schumacher. Det viser at vores bil har potentiale. Da bilen så begyndte at tabe vandtrykket vidste jeg at, nu var det slut. Men vi fik vist at man stadig skal regne med os."

Allerede inden løbet startede vidste man at det var galt med Montoyas bil. Det kan derfor undre at man ikke fik rettet fejlen.

Mario Theissen:
"Selvfølgelig er det skuffende at udgå når man fører et løb. Juan Pablo kunne have vundet. Vi var klar over fra starten af, at en ventil som regulerer vandtrykket, ikke virkede optimalt. Kølersystemet begyndte at miste vand, og selv den bedste motor kan ikke køre uden vand. Ralf kørte et flot løb, men var uheldig med det sidste sæt dæk. Alt i alt et skuffende resultat, men med mange opløftende takter."

Dons

Læs mere om:
  • 18/05/03 - A1-Ring - Formel 1
  •