Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bare ikke hurtige nok

Formel 1 
19/05/03 

Bare ikke hurtige nok - det må være konklusionen efter det østrigske GP for Jordan teamet. Det erkender man da også selv.
 

For tredje gang ud af tre kom Fisichella ikke i mål. Han var da også yderst skuffet efter et løb hvor der bare ikke gik hans vej. Ralph Firman derimod kom igen i mål - dog på en elvte plads, men han kom i mål. Firman har været i nærheden af at blive fyret, men har siden den løftede pegefinger før det spanske GP virkelig kørt sig op. Fisichella var uheldig og udgik kun 6 omgange før mål. En defekt i brændstoftilførslen var skyld i dette.

Ralph Firman:
Vi var noget bekymrede for temperaturen ved starten. De to omstarter gav bekymring for om koblingen kunne holde. Det gik heldigvis. Bilen føltes ret god igennem hele løbet. Mine udkørsler fra pittet var ikke så gode. Jeg havde flere gode dueller undervejs. Det er en skam at vi ikke fik kørt nogle points hjem."

Fisichella var mere uheldig. Han kørte for så vidt et godt løb, men havde undervejs problemer med dækkene. Samtidig forlyder det så fra teamet, at der måske også har været problemer med brændstoftilførslen. Derimod ser man nu frem til Monaco. Der er der helt andre forhold end dem man mødte på A1-Ring.

Dons

Læs mere om:
  • 18/05/03 - A1-Ring - Formel 1
  •