Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kimi fører stadig

Formel 1 
18/05/03 

Med dygtighed og en smule held forsvarede Kimi Raikkonen sin føring i mesterskabet med en andenplads. Coulthard blev femmer i det østrigske GP.
 

Kimi Raikkonen var den som primært skulle forsvare McLaren fanen i dag. Han sluttede som han startede, nemlig som nr. 1 i mesterskabet, og som nr. 2 i løbet. Mange vil sige at hvis ikke Rubens Barrichello havde haft et pitstop på 20 sekunder, var det ham der var blevet toer i Grand Prixet. Men sådan gik det ikke. Kimi Raikkonen forsvarede derimod sin andenplads meget flot.

David Coulthard startede langt tilbage i feltet, men fik sig næsten i al ubemærkethed sneget sig op på femtepladsen da løbet sluttede. Nu kan Coulthard håbe på en god placering til ham i Monaco, et sted hvor han normalt gør det godt.

Raikkonen:
"Jeg er glad for at det lykkedes mig at bevare føringen i mesterskabet selvom det nu er skrumpet meget ind. Jeg var en smule langsom da starten gik og tabte en position til Montoya. Derefter kæmpede jeg med Rubens som lå bag mig og så blev det hele noget mere stabilt. Vi kørte ikke med alle de omdrejninger som motoren kan dreje, det skyldes et problem med nogle af ventilerne i morges. Mekanikerne lavede et stort stykke arbejde så jeg er yderst tilfreds med deres indsats. Til sidst havde jeg igen en god duel med Rubens og på sidste omgang vidste jeg at jeg kunne holde den hjem hvis jeg blev på min linie."

Coulthard:
"Det var godt at kunne score nogle points efter en weekend med mange problemer. Jeg havde et svært løb med masser af trafik, nærkampe og overhalinger. Heldigvis var teamets strategi for mig perfekt, den hjalp mig til min femteplads. Jeg ser nu meget frem til at komme til Monaco, vi vil arbejde hårdt for at have en konkurrencedygtig bil her."

I teamet var der stor tilfredshed med resultatet. Man var lidt bekymrede for Kimis motor men det viste sig at den holdt hele vejen hjem. Allermest glæde var der over pointudbyttet som holder teamet på andenpladsen, kun overgået af Ferrari med et enkelt.

Dons

Læs mere om:
  • 18/05/03 - A1-Ring - Formel 1
  •