Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Dobbelt uheld for Sauber

Formel 1 
18/05/03 

Sauber teamet var meget uheldige i det østrigske Grand Prix. Begge biler udgik. Den ene allerede i starten, og den anden efter 46 omgange.
 

Hos Sauber teamet ærgrer man sig sikkert i et par dage. Søndag var dagen hvor næsten alt gik galt. Først ville koblingen i Frentzens bil ikke som den skulle. Et forsøg på at få reservebilen klar glippede også og dermed var Frentzen ude af løbet - endda på hans fødselsdag.

Bedre gik det for Nick Heidfeld som havde kvalificeret sig fremragende på en fjerdeplads. Ved starten mistede han dog et par placeringer. Efter godt en tredjedel af løbet begyndte problemerne også for ham. Han kørte længere end de fleste før han kørte i pit. Efter ca. 20 omgange begyndte motoren at miste kraft og til sidst måtte han udgå.

Frentzen:
"Lige før den anden start fandt jeg ud af at jeg havde problemer med koblingen. Jeg kunne ikke få motoren startet igen. Hvad der helt nøjagtigt skete må vi have analyseret. Jeg ville så skifte til reservebilen, men den var sat op til Nick og man kunne trods et ihærdigt forsøg ikke få den klar til løbet igen startede."

Nick Heidfeld:
"Jeg er selvfølgelig meget skuffet. Jeg kørte i pit senere end man måske skulle forvente. Så umiddelbart så det egentligt godt ud for os, og vi regnede med at skulle score points i dag. Men så begyndte motoren at tabe kraft og jeg faldt mere og mere tilbage. Det er specielt frustrerende for mig da jeg nu er udgået i tre løb i år."

Peter Sauber:
"Vi gik ind til løbet med en overbevisning om at vi skulle have points i dag. Desværre fik Frentzen problemer ved starten og kunne ikke deltage. Nick beviste med hans fjerdeplads i kvalifikationen hvor godt han faktisk kan køre. Han kørte også godt indtil hans første pitstop. Uheldigvis begyndte motoren at tabe kraft og det blev værre og værre indtil han valgte at udgå. En god præstation blev igen ikke belønnet."

Dons

Læs mere om:
  • 18/05/03 - A1-Ring - Formel 1
  •