Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

En udfordring venter Coulthard

Formel 1 
18/05/03 

David Coulthard fik ikke verdens bedste kvalifikation lørdag eftermiddag. Han starter som nr. 14 på gridden. Han erkender at det bliver svært.
 

David Coulthard skal starte som nr. 14 når lamperne slukkes over startfeltet i eftermiddag på A1-Ring. Specielt det sidste sving før start/mål langsiden kostede ham meget tid ved kvalifikationen. For en gangs skyld erkender han at det bare ikke var bedre på dagen, men stikker også lidt til Kimi Raikkonen.

"Jeg må prøve at få det bedst mulige ud af det, komme uden om alle problemerne der altid opstår ved en start. Det er vigtigt at jeg får nogle points med herfra. Det bliver næsten som at hæve Titanic at komme frem i spidsen fra en 14 plads. Det bliver svært. Jeg tabte det hele i det sidste sving i kvalifikationen. Jeg prøvede bare at få kørt omgangen færdig, ikke at indhente noget af det jeg tabte tidligere på omgangen. Jeg forventede ikke at komme i forreste startrække, men midt i Top 10. Det ville have givet mig chancen for en topplacering, men nu bliver det svært. Det forstærker bare det billede af vanskeligheder jeg har haft hele weekenden. Kimi vidste ikke en gang hvor hans tid kom fra."

Netop Kimi Raikkonen starter fra forreste startrække, hvor han var lige ved at sikre sig sin første pole nogensinde. Det sjove ved Coulthards historie er, at Ron Dennis var meget begejstret for Kimis fornemme indsats, hvorimod Ron Dennis mener at de fejl som David Coulthard begik, var helt uacceptable.

Dons

Læs mere om:
  • 18/05/03 - A1-Ring - Formel 1
  •