Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Østrigs GP - første kvalifikation

Formel 1 
16/05/03 

Weekendens første kvalifikation blev en noget rodet affære med ikke mindre end to afkørsler - og Schumacher brødrene først og sidst.
 

Den første kvalifikation til det østrigske GP blev præget af to afkørsler som begge betød rødt flag indtil bilerne var fjernet. Derudover var der nok nogle lidt usædvanlige placeringer. Flere teams har nogle ting der skal rettes inden den endelige kvalifikation lørdag.

I den første kvalifikation starter kørerne som deres placeringer er i mesterskabet. Den første kører som kørte af banen var Ralf Schumacher som spandt af banen efter at have sat en god tid i den første sektor. Det betyder at han starter først når kørerne i morgen lørdag skal bestemme den endelige startopstilling søndag. Den anden afkørsel var Ralph Firman mester for da hans bil skred for ham. Han starter dermed som nr. 2 i kvalifikationen.

Af de lidt mere bemærkelsesværdige ting som skete, var at Toyota ikke har kunnet få det til at fungere endnu. Heller ikke Renault kørerne er så højt placeret som vanligt. Derimod har Pizzonia og Webber klaret det fint. Webber starter som tredjesidst i morgen, og Pizzonia kørte sig i dag ind på en fin niendeplads. BAR er med i top 5 - også en positiv dag for dem.

Nu gælder så forberedelserne der skal afprøves i morgen i de to fri træningssessioner inden den endelige kvalifikation.

Top 8 efter den første kvalifikation:
1. Michael Schumacher - Ferrari
2. Rubens Barrichello - Ferrari
3. Mark Webber - Jaguar
4. Jacques Villeneuve - BAR

5. Jenson Button - BAR
6. Montoya - Williams
7. David Coulthard - McLaren
8. Raikkonen - McLaren

Tiderne fra 1. kvalifikation

Dons

Læs mere om:
  • 18/05/03 - A1-Ring - Formel 1
  •