Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

2 nye kørere til Jordan

Formel 1 
17/05/03 

Jordan får senere på året 2 nye kørere i stalden. Dog ikke som faste kørere, men som testkørere. Begge er fra østlandende.
 

Jordan teamet har netop skrevet kontrakt med 2 nye kørere. Begge får rollen som testkørere. Det er dog ikke faste jobs, i stedet for begge kørere 2 testkørsler hver. Det drejer sig om den ungarske kører Zsolt Baumgartner og den tjekken Jarek Janis.


Zsolt Baumgartner
(Foto: Coloni Motorsport)

Zsolt Baumgartner er den der i første omgang får den vigtigste rolle. Han får mulighed for at teste 2 gange for teamet op til et par Grand Prix'er, nemlig det tyske og det ungarske. Baumgartner er ikke helt ny i Jordan sammenhæng. Han kørte et demonstrationsløb for teamet sidste år i forbindelse med det ungarske GP. Baumgartner kører i øjeblikket for Coloni teamet i den internationale Formel 3000 serie. Coloni teamet kan prale af at man igennem tiderne har "afleveret" ikke mindre end 9 kørere til Formel 1.

Den anden testkører Jarek Janis, skal køre en test på 2 dage ved slutningen af sæsonen. Janis kører i den europæiske Formel 3000 serie for ISR Charouz teamet.

Jordan bliver dermed det tredje team som vil anvende en tredje kører ved fredagens testkørsel, inden den frie træning går i gang. Renault bruger Allan McNish til sine tests, og Minardi vil indsætte Matteo Bobbi til sine tests.

Dons

Læs mere om:
  • Jarek Janis
  • Zsolt Baumgartner
  • Jordan Grand Prix
  •