Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Østrigs GP - 1 fri træning

Formel 1 
16/05/03 

Coulthard var hurtigste mand efter den første fri træning på den østrigske A1-Ring. Men også den truede Pizzonia i Jaguar var godt med fremme.
 

Den første fri træning ved det østrigske GP er overstået. Det er koldt men tørt i de Steyrske bjerge. Den første træning bød på et par overraskelser.

Montoya var den første af de store navne til at sætte hurtigste tid men blev godt fuldt på vej af Mark Webber der igen markerer sig positivt. Ferrari kørerne var de kører der kørte flest omgange, begge var oppe på over 30 omgange hvilket ingen andre kørere var. Flere kørere overraskede - både positivt og negativt. Toyota'erne havde svært ved at finde sig til rette på banen ved den første fri træning. Kun Minardi'erne var langsommere.

Derimod var Pizzonia med fremme helt til slut. Han lå i den største del af sessionen midt i feltet, men til sidst kørte han sig ind på tredje hurtigste tid. Men det er kun den første fri træning. Meget kan nå at ændre sig både i dag og i morgen.

Top 8 efter den første fri træning:

1. David Coulthard - McLaren
2. Jarno Trulli - Renault
3. Antonio Pizzonia - Jaguar
4. Michael Schumacher - Ferrari

5. Mark Webber - Jaguar
6. Fernando Alonso - Renault
7. Jenson Button - BAR
8. Nick Heidfeld - Sauber

Alle tiderne

Dons

Læs mere om:
  • 18/05/03 - A1-Ring - Formel 1
  •