Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

En blandet fornøjelse for Team Lund

Yokohama Cup
0-1600cc 

13/05/03 
Yokohama

- for Team Lund Racing
Weekendens løb på Ring Djursland bød på flere rekorder for Team Lund Racing i den lille Yokohama Cup klasse.
 

Kim Lunds målrettede forberedelser til sæsonen gav startplace-ringer som h.h.v. nr. 4 og nr. 1 til søndagens 2 løb. Især tidtagning 2 vil blive husket af mange, da kim på næstsidste omgang slog Steffen Larsens fantomtid på 59,999 ved at køre 59,867 - ny rekord.

"Jeg er meget tilfreds med resultatet" udtaler Kim Lund. "Vi kører med 55 kg i succes-ballast, og da en udskiftning af toppunktsføleren uventet har øget bilens effekt med 4 HK = yderligere 32 kg i forhold til Jyllands-Ringen, så den var noget tung". Heldigvis ligger ballasten i den rigtige side på Ring Djursland, så ulempen er ikke var så stor.

Desværre for Kim Lund bliver han i løb 1 offer for at Henrik Thomsen fra start 1. får et puf og sendes i spind lige som starten er gået og efter nogle påkørsler sendes direkte ind i siden på Kim der er chanceløs.
"Jeg forsøger at undvige Henrik, men med autoværn til venstre og et projektil der kommer flyvende fra højre, er der intet at gøre" udtaler i ærgerlig Kim Lund.


(Foto: Team Lund Racing)

Bilen blev så skadet at Kim må forlade bane omgående og veksle "sikre" points til at få bilen klar til løb 2.

Skaden kan opgøres til bl.a. bærearm, styrestang, Fælg og dæk, skærm, A-stolpe, dør, siderude, forrude, forlygte og sidespejl.

En stor indsats fra hele Teamet, og venlig udlån af siderude fra Henrik Mikkelsen betyder at bilen bliver klar til løb 2 der løber af staben knap 2 timer efter uheldet.
Her lykkedes det for Kim at holde føringen fra start til slut, trods voldsomt pres fra Steffen Larsen og Per Madsen.


(Foto: Team Lund Racing)

"Det blev et spændende og fair race, hele vejen igennem, og jeg er tilfreds med at vi trods uventede problemer stadig ligger på en delt førsteplads med Steffen Larsen i den samlede DM-stilling" Siger Kim Lund.

Team Lund Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: