Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Danmark

Grand Prix Tours Racing optimistiske

FR 2000 DK 
06/05/03 

Formula Renault 2000 DanmarkJoakim Frid viste på Falkenberg, at han er en af de kørere, man skal regne med helt fremme feltet resten af Formel Renault sæsonen. Selvom han måtte udgå i første heat og ikke kunne stille til start i heat 2, så viste han stor figthervilje og hurtighed weekenden over. Også Jan Neumann sikrede sig værdifulde mesterskabpoints på den svenske bane.
 

Der er tilfreds hos Grand Prix Tours Racing efter weekendens Formel Renault afdeling blev kørt på Falkenberg i Sverige. Teamets to Formel Renault kørere Joakim Frid og Jan Neumann viste at de kan være med fremme i årets mesterskab. Selvom Joakim Frid måtte tage fra hjemmebanen uden point, så er der optimisme forud for næste runde på Mantorp Park om to uger. Joakim Frid sikrede sig en startplacering som nummer tre i kvalifikationen til heat 1, men da polesitter Tom Pedersen smadrede bundkarret på sin bil kom han ikke til start og Frid startede derfor toer lige bag Jacob Ludvigsen fra Racing Denmark. Frid kæmpede en hård kamp med Jacob Ludvigsen det meste af løbet og svenskeren havde masser af fart i bilen. Desværre ramte de to biler hinanden og Frid måtte udgå, mens Ludvigsen kunne fortsætte og køre i mål som vinder. Frid kom ikke til start i heat 2 på grund af et mekanisk problem.

- Jeg tror, at Joakim kunne have vundet, for han var meget hurtig. Men uheld kan ske i en tæt duel, så vi er ikke skuffede. Joakim er meget optimistisk, fordi han i alle afdelinger har vist, at han kan køre meget hurtigt og være med helt fremme i feltet, forklarer teamchef Dan Suensson, der også kun har ros til teamets erfarne kører Jan Neumann, der sluttede som nummer seks og fire i de to løb.


Jan Neumann har fundet sig til rette i Formel Renaulten og sikrede sig vigtige point på Falkenberg.
(Foto: Grand Prix Tours Racing)

- Jan har vænnet sig til bilen og kørte to kanon løb på Falkenberg. Faktisk kørte han sig ind som nummer tre i heat 2, men da løbet blev rødflaget blev resultatet sat to omgange tilbage, og Jan måtte nøjes med fjerdepladsen. En rigtig god præstation af Jan, der virkelig kan bruge sin erfaring i Formel Renault. Vi er meget optimitiske forud for afdelingen på Mantorp Park. Der er en rigtig god stemning i teamet, og det er en fordel, at vi har to biler med i år, så vi kan sammenligne setup, og Joakim og Jan kan udveksle råd og erfaringer, siger Dan Suensson.

Grand Prix Tours Racing


Læs mere om:
  • Jan Neumann
  • Joakim Frid
  • Grand Prix Tours Racing
  •