Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

UDLEJES - Cupra TCR udlejes til DEC 2024

Job & handel 
07/07/24 

 
 
 

Cupra TCR udlejes til DEC 2024

Vi har et ledig sæde i vores ene Cupra TCR, i Danish Endurance Championship, bilen sluttede ved sidste weekends kørsel på en 1 og 3 plads, og ligger lige nu på en 4 plads i mesterskabet, Bilen deles med anden køre som kører fuld sæson i bilen, kan enten lejes til enkelte løb eller fuld sæson.

Kalender for 2024
16-18 Aug. FDM Jyllandsringen
1 Sep-31 Aug. Ring Djursland
13-14 Sep. Padborg Park
5-6 Okt. Padborg Park

Kontakt Martin Sally på tlf. 22486055 eller martin@sallyracing.dk

 


 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.