Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Formula 1000

Kevin Suenson holder føringen efter STTC weekenden på Ljungbyhed

Aquila F1000 
01/07/24 

Aquila Formula 1000Endnu en gang havde vi en fantastisk weekend i Sverige! Gode ​​og værdifulde point indsamlet ved STCC-arrangementet i Ljungbyhed. Rigtig dejligt med alle de race-fans og børn lørdag!
 

Kvalifikation:
Det gik rigtig godt med en P2 kun 0,130 sek efter den førende bil. Jeg havde måske lidt ekstra, men nåede det ikke, da jeg havde chancen! Men stadig rigtig gode point til kontoen!

Løb 1:
Jeg fik en god start, men med de blandede forhold på banen, skete der meget gennem løbet. Jeg kæmpede om føringen mod Richard Olson, da vi begge gik gennem en af ​​vandpytterne. Endte med at snurre ud sammen, men jeg kom ud af græsset og gav den hele armen! Efter en safety car-periode var jeg i spidsen. Tog Viktor Karlsson på ydersiden gennem den hurtige chikane og havde et lille touch på forskærmen, der endte med, at jeg fløj gennem den 50 cm høje sandvæg uden for kantstenen. Fik lidt skade på bilen, men kom over stregen som nummer 4. Efter løbet besluttede dommerne at give 10 sekunders straffe til nogle af kørerne. Så jeg endte på podiet som nummer 2! Tillykke til teamet og kollegaen Andreas Skatteboe med sejren. Fantastisk race!

Løb 2:
Startede P2, gik efter føringen de første par omgange og tog den efter en god overhaling - et sejt løb og så kom der safety car på banen. Nogle mindre sammenstød skulle ordnes, og da det grønne flag faldt igen fik jeg en god genstart og fik et par billængder ned til P2.

Sidste omgang gik med en kamp mellem Viktor og Andreas endnu en gang, mens jeg holdt fast i teten og tog 🏁-flaget som vinder!

Løb 3:
Jeg fik pole position til sidste løb, fordi jeg var den kører med flest point efter kvalifikationen og de 2 løb. Jeg fik lavet en god start, og det endte i en rigtig Aquila Formel 1000 kamp, ​​som vi har set så mange gange! Der lå mange gange både 2, 3 og op til 4 biler side-om-side i sving 1! Der foregik virkelig et rent og hårdt løb! I løbets sidste 4 minutter havde jeg slået et lille hul ned til P2, da jeg og Embla Larsson havde en lille race-misforståelse.
Desværre fik jeg ramt hende så hun snurrede. Undskyld Embla🫶😅

Det betød også at min venstre forskærm var kommet løs og begyndte at bremse mit venstre fordæk. En masse røg og de andre kørere kom op til mig! Men men men... slip aldrig gassen før det ternede flag eller den fede dame synger vel? Nix! Så selvom røgen stod omkring mig og jeg troede at dækket ville sprænge gik jeg over stregen som P2! Flot resultat, men jeg skulle også op til dommerne til en lille snak. Yeaaah endte med en P6 efter 10 sek straf! Fair nok!

Så selv efter en lang og sej racerweekend på Ljungbyhed Motorbana endte vi med flest point! Tak til teamet for en flot bil igen! Og tak for de pæne ord fra Svensk Bilsports Förbund!
Og også tillykke til en af ​​gutterne jeg er coach for - Oscar Mellstig der nåede op på podiet i løb 1! Flot arbejde og god udvikling!😁
Også til dig Matthéo Bordes Godt arbejde knægt! Håber du bliver rask snart, efter du er blevet 🤒

Vi ses på Falkenberg om 14 dage!🇸🇪🏁🏁

Suenson


Læs mere om:
  • Kevin H. Suenson
  • Ljungbyhed
  • 30/06/24 - Ljungbyhed - Aquila F1000
  •