Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nordic 4

Mathias Bjerre Jakobsen hænger på i Nordic 4-toppen

Nordic 4 
25/06/24 

Nordic 4En udfordrende weekend på Ring Djursland endte bedre end forventet for det københavnske motorsportstalent.
 


(Foto: Grippo)

Den 17-årige racerkører havde sat forventningerne lavt inden weekendens afdeling af mesterskabet, ikke mindst på grund af en strategisk beslutning om at spare på dækkene inden den sidste halvdel af sæsonen. Alligevel lykkedes det at kæmpe sig til topplaceringer og dermed holde sig i kampen om Danmarksmesterskabet.

Efter en tredjeplads i weekendens første løb, kæmpede Mathias Bjerre Jakobsen sig fra sjettepladsen og tilbage til tredjepladsen i det andet løb, der blev kørt søndag morgen. Her var han ikke langt fra de to forankørende konkurrenter, men der var ikke bid nok i dækkene til at han kunne gøre sig gældende mod dem.

Også i finaleløbet måtte Mathias arbejde hårdt for at holde tempoet oppe på trods af godt slidte dæk på Nordic 4-raceren fra STEP Motorsport. To konkurrenter lå længe og pressede på bagfra, men det lykkedes at holde dem bagved helt til målstregen.


(Foto: Grippo)

- Det har været en hård weekend. For tre uger siden dominerede vi totalt på Gelleråsen i Sverige, og denne gang skulle jeg virkelig arbejde for at holde mig i toppen af feltet. Det var en beslutning, vi tog inden weekenden, og jeg tror at den var fornuftig - men jeg har måttet kæmpe for det, siger Mathias Bjerre Jakobsen, der glæder sig over at være noteret for tre tredjepladser på Ring Djursland:

- Det er lidt bedre end forventet, og det er kun lykkedes fordi jeg er i så stærkt et team som STEP Motorsport. Bilen kørte fantastisk, og teamet tog deres del af ansvaret for at det skulle lykkes - og dét gjorde det! Jeg glæder mig allerede til næste løb, siger han.

Han behøver heldigvis ikke vente længe, før det er tid til at trykke på speederen igen. Om tre uger køres næste afdeling af Nordic 4-mesterskabet på Falkenberg Motorbana ved Varberg i Sverige.

Bjerre Racing

Kim Gripping

Læs mere om:
  • Mathias Bjerre Jakobsen
  • Ring Djursland
  • 23/06/24 - Ring Djursland - Nordic 4
  •