Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nordic 4

Stærke resultater i en forventet læringsweekend

Nordic 4 
24/06/24 

Nordic 4STEP Motorsports fire kørere høstede både erfaringer og pokaler i weekendens fjerde afdeling af Nordic 4 på Ring Djursland.
Efter en stærk weekend på Gelleråsen Arena i Sverige var forventningerne til Ring Djursland mere afdæmpede. Uden træningsmuligheder og med et mere særpræget banelayout var der lagt op til en weekend i læringens tegn.
 


(Foto: STEP Sports Management)

For Mathias Bjerre Jakobsen blev det til en weekend i kontrast til dominansen i Sverige. Her måtte der kæmpes med næb og klør for at sikre en stabil pointhøst til mesterskabet, og med tre tredjepladser er den målsætning bestemt lykkedes.

Lærke Rønn Sørensen havde igen en svær weekend, hvor det trods god fart i bilen aldrig helt lykkedes at få udløst det fulde potentiale. Et sammenstød i weekendens andet heat gjorde det ikke lettere for hende, men i finaleheatet kørte hun sig frem til en sjetteplads, som er et godt plaster på såret.


(Foto: STEP Sports Management)

Både Sebastian Bach og teamets nytilkomne, Gustaw Wisniewski, var på hårdt arbejde i denne weekend. Uden mulighed for at træne på banen inden weekenden havde de 20 minutter til at lære banen at kende, før det gjaldt kvalifikationen. I det våde føre lykkedes det Sebastian Bach at sætte fjerdebedste omgangstid - endda som bedste STEP-kører - med Gustaw Wisniewski som sjettehurtigst.

Bach’s weekend blev en fortsættelse af takterne fra Sverige, hvor der blev kæmpet om placeringerne lige uden for top 3. Med to sjettepladser og en fjerdeplads er der ingen tvivl om, at indsatsen er godkendt.


(Foto: STEP Sports Management)

Gustaw Wisniewski havde godt med fart i bilen, på trods af bare en enkelt træningsdag for at lære bilen at kende. En tyvstart i første heat kostede dog dyrt, og det samme gjorde en påkørsel i det næste. Finaleheatet var derimod en god oplevelse, hvor Gustaw kunne køre i mål på femtepladsen efter at have kørt sig op fra tiendepladsen.

Det er også en godt tilfreds teamchef, der ser tilbage på weekenden:
- Vi havde ikke et stort fokus på resultater i denne weekend, for Ring Djursland er en bane, man ikke bare kører hurtigt på. Både Mathias og Sebastian gjorde det rigtig godt og kan tage hjem med mere, end vi nok havde forventet inden weekenden, siger han, og fortsætter:

- Lærke havde en svær weekend, men i sidste heat så vi hende pludselig tilbage i retning af hvor, hun hun hører til, og det glæder mig meget. Gustaw fik også godt med fart på i det sidste heat og sikrede os en 1-2 blandt Rookie-kørerne, så jeg tror at det kan blive rigtig godt, når han først er faldet helt til i bilen.


(Foto: STEP Sports Management)

Om tre uger går det løs igen, når STEP Motorsport og Nordic 4-feltet begiver sig til Falkenberg-banen i Sverige. Det er en bane, som er ny for alle kørerne i feltet, så det bliver spændende at se hvem, der først er oppe i fart.

STEP Sports Management


Læs mere om:
  • Gustaw Wisniewski
  • Lærke Rønn Sørensen
  • Mathias Bjerre Jakobsen
  • Sebastian Bach
  • STEP Sports Management
  • Ring Djursland
  • 23/06/24 - Ring Djursland - Nordic 4
  •