Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Mercedes O404 bus

Job & handel 
12/06/24 

 
 
 

SOLGT:
Mercedes O404 bus
registreret som lastbil (50% living, 50% til godstransport)

KM. 907.000

Pæn og velholdt bus, som for 2 år siden blev hellakeret, fik nyt trægulv, med appstyret gulvvarme. Køkken med gaskogeplader, køl / frys, vinkøleskab samt opvaskemaskine. Fint anlæg med Apple carplay.

Årg. 1997 med eftermonteret partikelfilter. Bussen blev serviceret for 2 år siden, har kørt 3000 km. Siden. Den er pt. Indrettet med 8 siddepladser, plus fører, og bagerst har vi hylder til vores merchandise.

14.4 liters V8.
Den kører eminent godt, og er begrænset til 91 km/t hvilket gør at den ikke er helt tåbelig ift. Brændstofforbrug.
Den kører med skive.
Vægtafgift er 8700 helårligt.
Sidst synet 13/9-2023.

SOLGT

 


 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.