Pokaler til Theodor Jensen på trods af småproblemer

Eurocup-3
11/06/24

Weekendens afdeling af Eurocup3 på Portimaõ i Portugal gik ikke helt efter planen for den randrusianske racerkører.

(Foto: Dutch Photo Agency)

I træningerne og kvalifikationerne lykkedes det ikke for Theodor og Palou Motorsport at finde den nødvendige fart, så startplaceringerne til de tre løb blev til to skuffende 20. pladser og en 18. plads.

Første løb var en helt anden historie. Theodor skød fremad da starten gik og var efter to omgange fremme på 14. pladsen med masser af fart og overskud. Efter en safety car-periode var der til gengæld kontakt med en konkurrent, som efterlod Theodor med et ødelagt baghjulsophæng.

Igen i det andet løb fløj den hurtige østjyde fremad fra 18. paldsen og kørte sig helt frem til tiendepladsen inden målflaget. Løbet var præget af uheld og flere safety car-perioder, så potentialet var bestemt til endnu mere. Ikke desto mindre var det nok til at sikre en tredjeplads blandt Rookie-kørerne.

Tredje og sidste heat bød igen på masser af overhalinger og et stærkt tempo af Theodor Jensen, der fra 20. pladsen lige akkurat missede sjettepladsen på målstregen - blot to hundrededele sekund var mellem ham og den forankørende konkurrent. Til gengæld var der en andenplads i Rookie-mesterskabet.
Theodor Jensen er da også langt fra utilfreds med weekendens resultater:

- Det har været en mega god weekend med gode resultater. Jeg begynder at nærme mig toppen af det samlede mesterskab, og det er kun mit tredje løb, så det er godkendt, siger han, og fortsætter:

- Når det er sagt, så har vi ikke fundet nøglen til en god omgang i kvalifikationen, så det er helt sikkert der, vi har noget at arbejde med inden næste løb. Jeg tror bestemt, at vi nok skal knække koden til den også - og så er vi der, hvor vi skal være, siger han.

Fjerde afdeling af Eurocup3 køres på Circuit Paul Ricard i Sydfrankrig den 6-7. juli. Inden da deltager Theodor Jensen i en afdeling af Formula Regional Americas-mesterskabet på Indianapolis i den kommende weekend.