Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Silas Rytter jagter succes på yndlingsbanen

TCR Denmark 
05/06/24 

TCR DenmarkTCR Denmark kører i denne weekend på Rudskogen-banen i Norge, og Silas Rytter håber på at kærligheden til banen kaster resultater af sig.
 

Den norske racerbane er velkendt blandt danske racerkørere for sit kuperede terræn og udfordrende svingkombinationer, og sæbonitten glæder sig til at komme tilbage til banen, hvor han håber at hans erfaringer kan give ham en fordel:

- Det er en bane, som jeg virkelig holder af at køre på, fordi den har så mange elementer. Jeg har kørt der før i DS3 Cup, og jeg håber at det kan give mig fordelen i forhold til de konkurrenter, som aldrig har været der før - for der er en del som skal læres, før man er hurtig, fortæller Silas Rytter, der ikke er den eneste i familien, som sætter pris på banen. Sidste år slog lillebror Milan banerekorden i DS3 Cup.


(Foto: Grippo)

Forud for weekendens løb er Silas Rytter på tredjepladsen i TCR Denmark-mesterskabet. Et stærkt resultat på Rudskogen vil betyde, at nordjyden holder en snor i de to forreste, der ellers prøver at trække fra i pointstillingen.

- Det er lidt spændende at se, om posen bliver rystet lidt, nu hvor vi skal køre på en bane, der er så meget anderledes end de danske. Det kunne være sjovt, især hvis det falder ud til min fordel, lyder det fra Silas Rytter, der som altid er klar i spyttet, når der snakkes om målsætning for weekenden:

- Der er intet nyt dér. Vi skal på podiet, og allerhelst vil jeg gerne stå som vinder efter de tre løb. Det kunne være rigtig godt, siger han.

Løbene i TCR Denmark kan ses live på TCR Denmarks Youtube-kanal.

Rytter Motorsport


Læs mere om:
  • Silas Rytter
  • Rudskogen Motorsenter
  • 09/06/24 - Rudskogen Motorsenter - TCR Denmark
  •