Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Scandinavia

Porsche Sverige indbyder til informationsmøde

Porsche
Carrera Cup
Scandinavia  

03/06/24 

Porsche Carrera Cup Scandinavia & Porsche Sprint Challenge Scandinavia inviterer til
INFORMATIONSMØDE på FDM Jyllandsringen (Porsche Expo) søndag den 30. juni kl 13.00
 

Er du interesseret i at deltage i Porsche Carrera Cup Scandinavia eller Porsche Sprint Challenge Scandinavia? Så er dette muligheden for dig!

Porsche Sverige, der står for begge mesterskaber i samarbejde med Porsche Motorsport, inviterer til informationsmøde i forbindelse med løbsweekenden på FDM Jyllandsringen den 29.-30. juni.

Organisation, konkurrenceformat, regler, kalender, miljøvenligt racerbrændstof Aspen Racing 33, tilmeldingsgebyrer, præmiepenge, talentudvikling, partnere og streaming er nogle af punkterne på dagsordenen.

Tilmelding sker på mail til bjorn.wirdheim@carreracup.se senest fredag ​​den 21. juni.

Porsche Carrera Cup Scandinavia blev startet i 2004 og er i dag et af Skandinaviens førende løbsklasser. Siden 2022 har PCCS officiel status som det svenske mesterskab for GT-biler.

Porsche Sprint Challenge Scandinavia blev introduceret som en støtteklasse til PCCS i 2021-sæsonen. Siden da er tre mestre rykket op i Porsche Carrera Cup Scandinavia. En af dem er danske Gustav Krogh, der vandt GT4-divisionen i Sprint Challenge 2023.

Nicolas Kiesa, Kurt Thiim, Mikkel O. Pedersen, Christina Nielsen og Jan Magnussen er eksempler på andre danske kørere, der har deltaget i Porsche Carrera Cup Scandinavia siden starten i 2004.

PCCS og PSCS drives af en erfaren og vidende organisation på 16 personer, alle med stor erfaring fra mesterskaberne. Personalet omfatter projektleder, sportsdirektør, koordinator, løbsledere (hvoraf tre er til stede ved alle konkurrencer), kørerrepræsentant og miljøansvarlig.

Mesterskaberne har også fælles teknisk support, dæksupport, teamcatering og medieservice.

Porsche Sverige


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  •