Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Scandinavia

Porsche Festival på FDM Jyllandsringen: Et must for alle sportsvognsfans!

Porsche
Carrera Cup
Scandinavia  

30/05/24 

Motorsport, udstillinger, trackdays, underholdning og masser af sportsvogne fra både ind- og udland: Porsche Festival og Sportscar Together Day bliver et mekka for entusiaster den 30. juni på FDM Jyllandsringen.
 


(Foto: Porsche Danmark)

Hvis man er til spændende biler, motorsport og dækspark, bør man sætte et stort kryds i kalenderen søndag den 30. juni. Her lægger FDM Jyllandsringen nemlig asfalt til den første danske udgave af Porsche Festival samt Sportscar Together Day, hvor passionen for det tyske sportsvognsmærke hyldes med en masse forskellige aktiviteter.


(Foto: Porsche Danmark)

Mens den legendariske racerbane nær Silkeborg indtages af hele feltet af racerbiler fra Porsche Carrera Cup Scandinavia og Porsche Sprint Challenge Scandinavia, fyldes arealerne udenfor banen med udstillinger af modeller fra Porsches kulturarv, biltræf og aktiviteter for hele familien samt en scene med forskellige underholdende indslag.

Masser af underholdning hele dagen

Værterne på Porsche Festival er bilentusiasterne Felix Smith og Henrik Dreboldt, som vil underholde gæsterne med interviews i løbet af dagen, mens Christian Grau, Nils-Petter Bro og Anders Richter fra Bilklubben Podcast også kigger forbi med deres populære liveshow.


(Foto: Porsche Danmark)

Fra racerbanens tribuner vil festivalens gæster kunne følge kampene mellem Nordens bedste Porsche-racerkørere – heriblandt flere danske talenter – på tætteste hold, og så byder festivalen på en unik udstilling af spektakulære racerbiler fra fabrikkens museum samt et storslået line-up af udvalgte turbomodeller fra fabrikkens modelhistorie – dette som en hyldest til 50-året for den ikoniske 911 Turbo.


(Foto: Porsche Danmark)

Giver de mange indtryk behov for et pusterum, kan man slappe af i de dertil indrettede hang-out-områder, hvor der også vil være boder, som sælger mad og drikkevarer. Skal man have et minde med hjem fra dagen, kan man tage et kig i Porsche Lifestyle Shop, som er fyldt med alskens livsstilsprodukter og merchandise til både store og små.

Også mulighed for selv at komme på banen

Hører man til de allermest hardcore fans med hang til at udforske racerbanens udfordrende sving i egen sportsvogn, er dette skam også muligt. Porsche Danmark afholder nemlig en afdeling af trackday-konceptet Porsche On Track den 29.-30. juni Her kan man tilmelde sig og blive endnu bedre til at håndtere sin bil på en bane under kyndig vejledning af tidligere racerkører Christina Nielsen.


(Foto: Porsche Danmark)

– Vi er enormt begejstrede over at afholde den første Porsche Festival i Danmark, som vi kombinerer med, at Porsche Carrera Cup Scandinavia kommer til Danmark for første gang siden 2011. Dermed bliver Porsche Festival en unik blanding af motorsport, Porsche-historie, traditionelt dækspark, underholdning og frem for alt hyggeligt samvær mellem passionerede sportsvognsfans i alle aldre. Hvis man ikke allerede er inkarneret Porsche-fan, så tør vi næsten godt love, at man er det, når man har været til Porsche Festival, lyder det fra PR- og marketingchef hos Porsche Danmark, Katrine Bleeg.

Sportscar Together Day – træf for alle sportsvogne

I forbindelse med Porsche Festival afholdes også en ny udgave af Sportscar Together Day, hvor ejere og fans af sportsvogne inviteres til en dag med passion og fællesskab som omdrejningspunkt. Sportscar Together Day 2024 afholdes imidlertid uden for FDM Jyllandsringens område, hvilket gør det gratis for alle at deltage – med eller uden sportsvogn.


(Foto: Porsche Danmark)

Porsche Festival og Sportscar Together Day finder sted på FDM Jyllandsringen ved Silkeborg søndag den 30. juni. Portene åbner klokken 10.00 og lukker igen klokken 17.00, og billetter kan købes i forsalg online i Porsche Shop, hvor der også er mulighed for at tilkøbe adgang til Porsche Loungen med VIP-tribune, snacks og frokost. Du vil også – helt eksklusivt – kunne overvære en Porsche Talk med tidligere racerkører Christina Nielsen i loungen. FDM-medlemmer kan købe billetter til medlemspris online i FDM Shop.


(Foto: Porsche Danmark)

Få mere information

Det endelige program for Porsche Festival vil blive frigivet op til dagen. Mere information om Porsche Festival her.

Mere information om Sportscar Together Day her.

Mere information om Porsche On Track her.


(Foto: Porsche Danmark)

Porsche Danmark


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 30/06/24 - Jyllandsringen - Porsche Carrera Cup Scandinavia
  •