Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nordic 4

Første udlandseventyr for Nordic 4-kørerne

Nordic 4 
29/05/24 

Nordic 4Weekenden byder på tredje afdeling af mesterskabet, der afvikles sammen med Formula Nordic på Gelleråsen Arena i Sverige.
 


(Foto: Nordic 4)

En ny tradition, som startede med 2023-sæsonens besøg på banen i den sydlige del af svenske Värmland, og som gav en actionfyldt løbsweekend med masser af godt racerløb, ikke mindst takket være samarbejdet med Formula Nordic-deltagerne.

For mange af kørerne i Nordic 4-feltet vil Gelleråsen være et helt nyt og ubeskrevet stykke asfalt, som hurtigst muligt skal læres og mestres. Der er nemlig kørere, som allerede prøvede banen i fjor, og deres fordel skal hurtigst muligt udlignes. Ellers kan det blive en særdeles svær løbsweekend.


(Foto: Nordic 4)

Efter årets to første afdelinger er det Mads Hoe, som fører an i mesterskabsstillingen. Han var også at finde på Gelleråsen Arena sidste år, men selvom han gjorde en god figur, var det ikke ham som løb med topplaceringerne. Derimod var Magnus Pedersen godt kørende, ligesom Mathias Bjerre Jakobsen havde farten, men kæmpede forgæves mod teknikken.

Med flere af debutanterne placeret i den helt pæne ende af mesterskabet er der også en vis sandsynlighed for at vi kommer til at få en overraskelse eller to i løbet af weekendens tre heat. Om kørere som Sebastian Bach og Marius Kristiansen kan holde tempoet oppe på en bane, hvor de har haft meget begrænsede træningsmuligheder, bliver spændende at se.

Et enkelt gensyn bliver der også plads til, når Michella Rasmussen vender tilbage i formelbilen for at køre et enkelt løb med Racecraft Driver Academy.

Samarbejdet med Formula Nordic-feltet betyder, at det bliver et felt på godt 20 startende biler, som giver den gas når lamperne slukker. Søndagens to løb kan følges live på Formula Nordics Youtube-kanal.

Nordic 4


Læs mere om:
  • Gelleråsen(Karlskoga)
  • 02/06/24 - Gelleråsen(Karlskoga) - Nordic 4
  •