Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Eurocup-3

Theodor tager fra hyggeræs til topkamp i Eurocup-3

Eurocup-3 
15/05/24 

I weekenden deltager Theodor Jensen i anden afdeling af Eurocup-3 mesterskabet på Red Bull Ring.
 


(Foto: Grippo)

Den randrusianske racekører skal tilbage i sædet hos Palou Motorsport, når det fremadstormende formelbilsmesterskab kører på den østrigske racerbane. En bane, han kun har kørt på i sin simulator, men som han glæder sig til at prøve kræfter med:

- Det er jo en bane, som har nogle tricky sving og store højdeforskelle, så det skal nok blive en spændende udfordring. Lige nu ser det ud til at blive en regnvejrsweekend, men det må vi tage med - jeg tror, det bliver en god weekend, siger Theodor Jensen, som i den forgangne weekend også var at finde på en racerbane, omend i lidt mere beskedne rammer.


(Foto: Grippo)

Theodor deltog nemlig i et løb i det danske Legend Car Cup-mesterskab på FDM Jyllandsringen. Det gjorde han som teamkammerat med sin far, Kenneth Jensen, og det gik rigtig godt - lige indtil det ikke gjorde længere:

- De første to løb gik ret godt. Jeg havde nogle gode dueller og fik kørt noget godt og underholdende racerløb, hvor jeg endte med at hive to andenpladser hjem. Det var sjovt nok at køre racerløb med min far på banen også, fortæller Theodor.

- Men da starten gik til det tredje løb, gik min motor ud, og så sad jeg ellers dér som en sitting duck. Jeg blev ramt ret hårdt bagfra, og så var dét løb slut, fortæller han. Han kom ikke noget til, men det blev en ærgerlig afslutning på en god weekend.

Løbene i Eurocup-3 kan ses på seriens Youtube-kanal.

Tidsplan for Eurocup-3 på Red Bull Ring

Fredag 17. maj
9.35 - Free Practice 1
14.10 - Free Practice 2

Lørdag 18. maj
9.05 - Qualifying 1
13.10 - Qualifying 2

Søndag 19. maj
11.25 - Race 1
15.25 - Race 2

Theodor Jensen Racing


Læs mere om:
  • Theodor Jensen
  • Jyllandsringen
  • Red Bull Ring
  • 12/05/24 - Jyllandsringen - Legends Car Cup
  • 19/05/24 - Red Bull Ring - Eurocup-3
  •