Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Kevin Verner kæmpede på FDM Jyllandsringen

Legends Car Cup 
14/05/24 

Legends Car CupDet blev en svær weekend for Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner, da den anden afdeling af Legends Car Cup Danmark blev kørt på FDM Jyllandsringen.
 

Den forsvarende mester i klassen ramte ind i en meget sjælden weekend, uden en eneste heatsejr, hvilket vi ikke har set siden efteråret 2022 – mærkeligt nok, også på selv samme bane. Men mere om det senere.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekenden startede lørdag formiddag, med næstbedste tid i træningen, kun få hundrededele fra førstepladsen.

Det blev en mærkelig kvalifikation, hvor der kun var meget få chancer for at sætte en tid. Men Kevin var på pletten, og satte den næsthurtigste tid af alle.

Som altid byttede Legend Cup rundt på top-20 fra kvalifikationen til startopstillingen i første løb, og det skulle blive et yderst seværdigt løb, hvor Kevin gik fra P19 til P7 i løbet af fire omgange. I takt med at han og de andre hurtige kørere efterhånden nåede fronten af feltet, gik avancementerne heller ikke helt så hurtigt længere, men efter 13 kørte omgange, blev det til en godkendt tredjeplads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det betød 2. startposition til weekendens andet løb, hvor Kevin fik en god start, men kom hurtigt under pres fra køreren på tredjepladsen. Kortvarigt var han faktisk nede som firer, men fik kæmpet sig forbi, med en flot overhaling gennem Hesteskoen.

Efter en kort Safety Car periode midt i løbet, blev hele feltet samlet igen, og det betød desværre at der var en mulighed for konkurrenten at smutte forbi igen, så Kevin måtte tage til takke med en fjerdeplads i løbet.

Det begyndte at give lidt panderynker hos det ellers sejrsvante team, da der var et eller andet på bilen, som drillede. Teamet ledte og ledte, men efterhånden var det tid til finaleløbet, så Kevin blev sendt på banen inden der kunne findes et endeligt svar på de tekniske drillerier.


(Foto: Motorsporten.dk)

Fra anden startposition kom Kevin godt af sted, men bag ham skete der et uheld, så der kom Safety Car på banen.

Ret hurtigt stod det klart, at problemerne så absolut ikke var løst, og den unge lokale kører kom hurtigt under pres, hvor han forsøgte at forsvare sig på bedste vis, men måtte afgive andenpladsen.

Heldigvis havde kørerne bagved også travlt med at kæmpe med hinanden, og det lykkedes at sætte andenpladsen under hårdt pres gennem de sidste omgange.

Så efter 12 intense omgange, kom den røde, hvide og sorte racer med det store 512 på døren, hjem på en 3. plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin Verner holder fast i andenpladsen i mesterskabet, og med 16 pointgivende sessioner tilbage på 2024 kalenderen, er der masser af muligheder for at hente ind på den førende i stillingen.

Autoforum Racing Team Silkeborg er nu gået i gang med at fejlsøge på raceren, inden det næste Legend Cup løb skal køres på Ring Djursland nær Tirstrup den 22.-23. juni 2024.

Pressemeddelelse


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 12/05/24 - Jyllandsringen - Legends Car Cup
  •