Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Tætte fights i DS3 Cup

DS3 Cup 
13/05/24 

DS3 CupDer blev kørt tæt på FDM Jyllandsringen, da DS3 Cup afviklede anden afdeling af mesterskabet på den midtjyske racerbane.
 

Oliver Larsen var hurtigste kører i tidtagningen, mens Linda Vekka havde godt med fart i bilen og var næsthurtigst foran Milan Rytter. Dér var terningerne kastet til et intenst første heat lørdag eftermiddag, hvor det var den finske kører som tog starten og lagde sig forrest i feltet. Oliver Larsen forsøgte at kæmpe sig tilbage, men ganske som på Padborg Park bremsede finnen senere og kunne holde ham bag sig.

En safety car-periode kom omtrent halvvejs i løbet efter Mathias Klingenberg fik et skub og ramte autoværnet hårdt. Mathias kom ikke noget til, men bilen trænger til en større portion kærlighed, før den er køreklar igen.

Da løbet igen blev givet frit lykkedes det både Oliver Larsen og Milan Rytter at komme forbi Linda Vekka, men de to endte i en så intens nærkamp, at Oliver Larsen røg uden for banen. Begge blev idømt strafbaner; Rytter for trængning og Larsen for afkortning af banen. Og dermed feltets førende igen Linda Vekka, som kunne køre over målstregen som vinder - foran landsmanden Jaakko Louhi. Rasmus Jørgensen tog tredjepladsen.

Søndagens heat bød igen på action. Oliver Larsen stak af da starten gik og så sig aldrig tilbage. Bag ham var der til gengæld nærkamp, da Milan Rytter, William Schumann og Jaakko Louhi kørte side om side gennem Hesteskoen. Få sving efter holdt Schumann i sandet - det kan åbenbart godt blive for tæt.

Der går fire uger, før DS3 Cup igen er at se på en racerbane. Her vender klassen tilbage til Rudskogen Motorsenter i det sydøstlige Norge, hvor der som altid venter én på opleveren for kørerne på Nordeuropas måske flotteste og mest moderne racerbane.

DS3 Cup

Kim Gripping

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 12/05/24 - Jyllandsringen - DS3 Cup
  •