Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Michelin Le Mans Cup

Sebastian Gravlund er klar til ny bane i Michelin Le Mans Cup

Michelin
Le Mans Cup 

01/05/24 

I denne weekend kører Sebastian Gravlund og hans medkører, Tim Creswick, anden afdeling af Michelin Le Mans Cup på Circuit Paul Ricard i Sydfrankrig.
 

Det er nyt territorie for den københavnske racerkører, som kører for det polske Inter Europol Competition, men det er ikke noget at bekymre sig over, siger han:

- Det bliver mega fedt at prøve kræfter med Paul Ricard! Det gælder om at være effektive i træningen, så vi kan være 100 procent klar, når det gælder tidtagning og løb. Jeg plejer at være hurtigt oppe i fart på nye baner, så det satser jeg på også gælder denne gang, siger Sebastian Gravlund om weekendens udfordring.

Allerede i den dansk-britiske duos første løb så det lovende ud med både hastighed og samarbejde, og med en tiendeplads i bagagen har Sebastian Gravlund høje forventninger til weekenden:

- Vi fik en rigtig fin afslutning i Barcelona, så planen er egentlig at arbejde videre med dét som udgangspunkt. Jeg håber at vi kan bygge videre og slutte endnu længere fremme denne gang, fortæller han.

Løbet i Michelin Le Mans Cup vises live lørdag klokken 17.50 på: https://live.lemanscup.com/en

Gravlund Motorsport


Læs mere om:
  • Sebastian Gravlund
  • Paul Ricard
  • 03/05/24 - Paul Ricard - Michelin Le Mans Cup
  •