Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

ARTS klar til titelforsvar

Legends Car Cup 
25/04/24 

Legends Car CupAutoforum Racing Team Silkeborg starter denne weekend vejen mod titelforsvaret i Legends Car Cup Danmark.
 

Kevin Verner sikrede 2023 mesterskabet med 12 førstepladser ud af 24 mulige. Rent faktisk var det kun i tre ud af de 24 pointgivende sessioner, at han ikke var i top-3, og det sikrede karrierens anden titel i serien med de små hidsige racerbiler.

Det bliver dog så absolut ingen nem vej gennem 2024. Til åbningsløbet har knapt 40 biler meldt deres ankomst, og selvom de er fordelt over tre forskellige mesterskabsklasser, er næsten halvdelen af feltet direkte konkurrenter til Kevin.

Sæsonen starter på seriens hjemmebane, Padborg Park, nær den dansk-tyske grænse. Det er en bane som Verner har kørt tusindvis af omgange på, uanset om det har været i de seks foregående Legend Car sæsoner, eller de fem sæsoner i Super GT klassen, som han returnerede fra til 2022 sæsonen.

Et fast holdepunkt i alle årene har været startnummer 512, som Kevin Verner har holdt fast i helt tilbage fra motocross dagene. Fælles har også været de røde og sorte farver, hvilket gør ham utrolig nem at spotte på banen.

Mange af teamets samarbejdspartnere er igen at finde på bilen, og derudover er Autoforum Silkeborg logoet også at finde på samtlige Super GT racere.

Man kan følge søndagens kørsel live på YouTube, såfremt at man er forhindret i at tage turen til Padborg Park.:
https://www.youtube.com/watch?v=13MlqX_NMQ8

Men vi opfordrer alle til at komme ud på banen – for der er ikke noget som at opleve ræs i levende live, med indtryk til samtlige af kroppens sanser.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 09.40
Kvalifikation 12.29
Løb 1 16.18

Søndag
Løb 2 10.55
Løb 3 15.55

Pressemeddelelse


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 28/04/24 - Padborg Park - Legends Car Cup
  •