Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - VW Golf mk1 sti projekt

Job & handel 
21/04/24 

 
 
 

VW Golf mk1 sti projekt til salg

Sælger min originale VW Mk1 Golf GTI som projekt, da jeg ikke bliver færdig med den. Her er tale om en tidligere rally bil som er med fuld dansk afgift og været igennem en støre renovering. Alle dele til bilen medfølger ligger i 2 paller ved siden af til opbygning. og haves der flere spm, er man velkommen til ringe eller skrive. For der er sikker meget jeg har glemt at fortælle.

Kort hvad der lavet ved bilen:

Motor:
2,0 9A der komplet renoveret med alt indmad (( regning haves )) skriv for billeder den aldrig været startet op eller monteret endnu har billeder af hele opbygningen. Sacks racer kobling ( 4 punkts helt ny ) medfølger samt original gearkasse 02A

Karosseri:
Alt rust er lavet komplet ny front og bagende vanger rude kant, lidt i bunden og tårne bag. Buret i bilen er stadig fra b stolpen og bag ud kan synes til gadebrug med bur i. Den er med KW V3 gevind undervogn med justering komp. Og rebound. Der H&R krængnings stabilisator på bilen for og bag .G60 komplette forbremser monteret. CAR motorsport gearskifte monteret i bilen helt nyt aldrig brugt. Der følger komplet sæt BERG CUP brede skærme og ender front del med. Bilen er nymalet i 2021 men altid stået inden for og med dækken over og meget mere.

Prisen er 65.000kr

Sikkert meget har glemt som følger med til bilen så endelig ring eller skriv ved SPM.

Mail: madshenckelmortensen@gmail.com
Mobil 31347871

 


 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.