Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Kører information

Kom med på offroad ungdomscamp på Bornholm

Kører info 
17/04/24 

I år gentager DASU sidste års succes med en offroad ungdomscamp på Bornholm.
 

Campen vil blive afviklet i weekenden den 24.-25. maj.

Du kan vælge at tilmelde dig i en af to grupper: Erfarne og uerfarne.

Om campen

For den erfarne gruppe vil primært fokus være udvikling som racerkører uden for bilen. Vi vil arbejde med mentale, fysiske, økonomiske, og personlighedsmæssige aspekter i at lykkes som racerkører. Som udgangspunkt er det gruppen for kørere, der er over 15 år samt har mere end tre års erfaring i sporten.

For den uerfarne gruppe vil fokus være på banetid og hvordan man kan udvikle sine køreegenskaber og optimere sin banekørsel. Denne gruppe vil også blive introduceret til nogle af de teknikker, der arbejdes med i den erfarne gruppe. Gruppen er for kørere der er under 16 år eller har mindre end to års erfaring i sporten.

Er du i tvivl om hvilken gruppe, du passer i, så kan i kontakt Jacob Nørtoft, jno@dasu.dk / 23232113 eller et af medlemmerne fra udvalget for offroadbanesport.

Programmet begynder lørdag kl. 10.30 og slutter søndag kl. 17.00. Der er mulighed for at ankomme til Bornholm med morgenfærgen lørdag og tage aftenfærgen retur søndag aften.

Ønsker du at ankomme fredag aften, kan du tilkøbe en overnatning hos Nordbornholms Feriecenter. Her bor vi også lørdag-søndag. Det samme gør sig gældende hvis man ønsker først at rejse hjem mandag morgen. Hvis dette ønskes, skriv til jme@dasu.dk med antal ekstra overnatninger senest 24 april.

Læs mere og tilmeld dig her i DASUs løbskalender.

 FDM testdag