Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MotoCross

Dansk VM-podieplads var indenfor rækkevidde

MotoCross 
15/04/24 

Fjerde afdeling af VM i motocross blev kørt i Italien i weekenden, hvor danske Mikkel Haarup trods tekniske udfordringer igen viste høj fart.
 

Det lignede en oplagt podieplads for Mikkel Haarup ved årets fjerde afdeling af VM i motocross i MX2-klassen.


(Foto: MXGP)

Danskeren lagde sig hurtigt som nummer fem i feltet og derefter nummer tre, som han holdt gennem næsten hele første heat. Desværre opstod der et teknisk problem på sidste omgang, som sendte ham bagud i feltet og ned på en niendeplads.

Andet heat havde Mikkel Haarup meget at indhente, hvis dagens podieplads skulle ind for rækkevidde igen. Han startede stærkt og lagde sig indenfor kort tid som nummer fire i feltet, indtil en mindre kørefejl betød, at han blev overhalet.

Der var ikke tid til at gengælde overhalingen, og Mikkel endte derfor på femtepladsen i andet heat og en samlet ottendeplads på dagen med 28 point til den samlede VM-stilling, hvor han fastholder sin sjetteplads.

I en pressemeddelelse fra Monster Energy Triumph Racing udtaler Mikkel Haarup:

- Vi har afsluttet fjerde afdeling og det har været endnu en god weekend. Jeg følte mig en smule utilpas på dagen, men ikke noget alvorligt, og jeg kunne levere to gode heats og få gode point med til den samlede stilling. Alt i alt er jeg tilfreds med weekenden og min indsats begge dage. Jeg ser frem til Portugal om få uger, og jeg er sikker på, at de gode resultater fortsætter.

Næste afdeling af MXGP køres i Portugal d. 5. maj og kan ses live Discovery+

DMU - Danmarks Motor Union