Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nordic 4

Alle gode gange tre: I år vil Magnus have mesterskabet

Nordic 4 
12/04/24 

Nordic 4Magnus Pedersen havde ellers bebudet at 2023 blev hans sidste år i dansk formelracing. Men den bitre afslutning på sæsonen har fået familieteamet tilbage på banen.
 


(Foto: Nordic 4)

Det var ellers ikke fordi, djurslændingen var klar på nye udfordringer. Et udenlandsk eventyr har været undervejs, men de økonomiske ender var svære at få til at nå sammen. Og i sådan et tilfælde er én Formel 4-bil i garagen bedre end en anden i udlandet:

- Jeg ville rigtigt gerne prøve mig selv af i en større løbsserie, men uden nogle store bidrag fra sponsorer er det en stor mundfuld for mig og min familie. Vi kunne måske have solgt alt vores motorsportsgrej og fået det til at lykkes, men så ville vi stå samme sted efter denne sæson - bare uden udstyret. Så vil jeg hellere tage et år mere herhjemme og forsøge at snuppe det Danmarksmesterskab, siger Magnus Pedersen, der ikke har brugt mange kræfter på at finjustere bilen over vinteren:

- Bilen har aldrig været hurtigere, end da vi satte den i garagen efter finaleløbet sidste år. Så nej, vi har ikke haft det store behov for at lave en masse om. Den har fået et grundigt eftersyn, men planen er at fortsætte hvor vi slap sidste år, fortæller han.

Med en hurtig bil og to års erfaring bliver det også svært for veteranen at bortforklare dårlige resultater. Det tager han nu ikke så tungt:

- Jamen jeg kender vejen rundt på banerne, og vi har ret godt styr på bilen. Så hvis ellers teknikken holder, skal jeg jo have en fordel, især i starten af sæsonen. Og så har vi jo hjemmebaneløbet på Ring Djursland, som har det med at skuffe voldsomt, griner Magnus, som i sine to sæsoner har måttet se gode resultater forsvinde på grund af tekniske problemer.

Magnus og resten af MP-teamet er klar til en ny sæson, og med udsigt til et stort felt af unge talenter til start på Padborg Park om få uger, er der en vis spænding på at se styrkeforholdet mellem Magnus og konkurrenterne.

- Vi bliver jo en del, som gerne vil vinde de samme løb, så det bliver spændende at se. For os er det altid lidt specielt at lave gode resultater, for vi har ikke helt samme setup med teknikere og en masse træning før sæsonen, så vi vinder på erfaring alene, siger Magnus, som dog har planlagt en enkelt testdag, inden sæsonen går i gang.

Sæsonen i Nordic 4 starter på Padborg Park den 27-28. april.

Nordic 4


Læs mere om:
  • Magnus Pedersen
  • Padborg Park
  • 28/04/24 - Padborg Park - Nordic 4
  •