Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Sally Racing med ny kører til 2024 sæsonen

Danish Endurance
Championship 

09/04/24 

DEC - Danish Endurance ChampionshipNicolai S. Jonas skifter sin Citröen DS3 Cup racer ud med en Cupra Leon TCR når han i 2024 deltager i Danish Endurance Championship sammen med Sally Racing.
 

Efter 3 sæsoner i DS3 Cup, er tiden inde til, at den 22-årige sønderjyde skal prøve kræfter med DEC klasse 3. Nicolai S. Jonas skifter til Sally Racing, som har over 15 års erfaring med DEC og flere mesterskaber på CV’et.

Nicolai S. Jonas har netop haft den første testdag i bilen, og ser nu frem til årets første løb: “Det var en virkelig positiv første testdag. Jeg er vant til at køre forhjulstrukne racerbiler, så kørerstilen kender jeg fra DS3’eren, men samtidig er der bare så mange flere hestekræfter i Cupraen. Jeg følte mig meget tilpas i bilen, så nu glæder jeg mig bare til, at komme ud og kæmpe til årets første løb på Jyllandsringen.”

Ud over en ny bil og et nyt team, bliver det for Nicolai S. Jonas også en ny måde at køre ræs på: “Jeg er vant til at køre sprintløb, så det bliver interessant at køre langdistance løb, i og med, at der er både langsommere og hurtigere biler på banen på samme tid. Derudover er der lidt taktik ift. pitstop, så det bliver en fed udfordring at vænne sig til det .”

Martin Sally udtaler: Vi er i teamet rigtig glad for et få en ny ung køre ind i teamet, som kan hjælpe os med at få mesterskabet hjem i Danish Endurance Championship, Nicolai har allerede haft en kort test i bilen, og det ser meget lovende ud. Nicolai fik hurtigt fart i Cupraen og kører meget stabile tider, Vi glæder os til sæsonen i DEC starter 11-12 Maj på Jyllandsringen.

MS Auto - Sally Racing


Læs mere om:
  • Sally Racing
  •