Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Alexander Hartvig udvalgt til Porsches talentprogram

Porsche
Carrera Cup
Germany 

22/03/24 

Den 21-årige racerkører er som eneste danske racerkører udvalgt af Porsche til et særligt talentprogram.
 


(Foto: Alexander Hartvig Racing)

Som medlem i Porsche Carrera Cup Deutschland Talent Pool bliver Alexander Hartvig både udfordret og hjulpet i stor stil. Talentprogrammet er nemlig sat i verden for at fostre den tyske sportsvognsproducents kommende stjernekørere. Dén slags ambitioner kræver hårdt arbejde.

- Jeg er super stolt af, at være blevet udvalgt til Porsche Carrera Cup Deutschland Talent Pool. Det er en stor anerkendelse af mine præstationer de sidste sæsoner og samtidig også en gigantisk hjælp til at indfri mine egne ambitioner om at blive professionel racerkører, fortæller Alexander Hartvig, der allerede har fået sine første oplevelser i talentprogrammet:

- For et par uger siden var jeg på skolebænken hos Porsche i Stuttgart, hvor vi tog hul på undervisningen. Porsche er en virksomhed, der værner om sit brand, så det stiller høje krav til mange andre parametre end dem, der måles på ude på banen. Det er virkelig spændende - og krævende, siger den tømreruddannede racerkører fra Roskilde.


Porsche giver Alexander et uddannelsesforløb i at mestre motorsport.
(Foto: Paragraph5)

Kørerne i Porsches talentprogram får hjælp til at perfektionere deres fysiske og mentale træning, kostvejledning og sparring omkring køreteknik og løbsstrategi. Dertil kommer mange timers medietræning og erfaringer med sponsorpleje. Og i den sidste ende er der en kæmpe gulerod:

- Én af os bliver får efter sæsonen mulighed for at deltage i en Shoot-Out konkurrence for at blive del af Porsche Motorsports Juniorprogram. Lykkes det, er der et endnu vildere træningsforløb og økonomisk støtte fra Porsche til at tage næste skridt - så det er helt sikkert mit mål, fortæller Alexander Hartvig.


Alexander Hartvig har fået en kæmpe mulighed fra Porsche Motorsport.
(Foto: Allied Racing)
.

Alexander Hartvig Racing

Kim Gripping

Læs mere om:
  • Alexander Hartvig
  •