Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

De Ferran kører Indy 500

IndyCar
Series  

02/05/03 

Penske Racings Gil de Ferran deltager i den 87. udgave af Indianapolis 500 løbet. Han har ellers været tvivlsom efter en skade i årets første ICS løb.
 

I slutningen af marts kørte de Ferran med stor hastighed i betonmuren og det har indtil videre kostet en længere pause. Men nu begynder han så småt at være klar igen. "Det vil være første gang jeg er tilbage i raceren siden Phoenix, og jeg er meget spændt på at komme i gang. Selvom det ikke var den ferie jeg havde foretrukket, har det været rart med en lille pause, og nu er det tid til at komme tilbage på arbejdet," siger den brasilianske kører.

Han udtaler endvidere at den fysiske form er i orden - han er tilbage på samme niveau som før uheldet. Penske har 12 gange vundet Indy 500-løbet.

Benji

Læs mere om:
  • 25/05/03 - Indianapolis Motor Speedway - IRL
  •