Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

RaceGroup opjusterer TCR-ambitionerne med endnu en bil i kongeklassen

TCR Denmark 
15/03/24 

TCR DenmarkEn uge efter offentliggørelsen af holdnavn og kørere kan det nye motorsportshold RaceGroup i dag offentliggøre både en tredje bil og et nyt stortalent bag rattet i årets TCR Denmark.
 

Der skulle ikke gå mange dage, før RaceGroup-ejerne Christian Jensen og Ulrik Larsen gav deres motorsportssatsning endnu et ambitiøst nøk opad. Det kun syttenårige stortalent Malte Ebdrup er i dag blevet offentliggjort som holdets tredje deltager i TCR Denmark, hvor han for første gang skal stifte bekendtskab med landets ypperste kørere og klasse.

Malte debuterede sidste sæson i Super 2L klassen, hvor han sluttede året af på en imponerende andenplads - kun ét point efter vinderen. En præstation helt ud over det sædvanlige for en debutant.

RaceGroup vil dyrke talenterne
Den klare målsætning for sæsonen er ikke kun sportslig ambitiøs. Den handler også om at få aktiveret den talentmasse der går og lurer i periferien af dansk motorsport. Det kommer da også tydeligt til udtryk i gennemsnitsalderen hos RaceGroup teamets unge kørere Gustav Birch, Magnus Jensen, Simon Seiersen og Malte Ebdrup. Hvis man ser bort fra den syvdobbelte danmarksmester Kasper H. Jensen, så er holdets gennemsnitsalder på kun 18 år.

Stolte og tilfredse ejere
Folkene omkring RaceGroup har den seneste uge ligget vandret for at realisere drømmen om at få Malte med i TCR Denmark feltet denne sæson.
- Det har været et hektisk og kæmpestort arbejde. Vi er enormt glade og stolte over det lykkes, og ser frem til at udfolde Maltes åbenlyse talent i TCR-klassen. Det vil helt sikkert blive lidt af en omstilling for ham at gå fra Super 2L og direkte til TCR, men med rutineret vejledning fra personer som Kasper H. Jensen er vi sikre på, at han nok skal lykkes, udtaler holdejer Christian Jensen.

I kommende sæson kommer Gustav Birch og Kasper H. Jensen i år stiller til start i fabriksnye Honda Civic Type-R TCR-biler, kommer Malte Ebdrup til at træde pedalen i bund i Gustav Birchs Honda Civic FK7 fra sidste sæson. Første officielle test for RaceGroup bliver d. 16. april på FDM Jyllandsringen.

RaceGroup


Læs mere om:
  • Gustav Birch
  • Kasper H. Jensen
  • Magnus Kastbjerg Jensen
  • Malte Ebdrup
  • Simon Seiersen
  • RaceGroup
  •