Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ultimate Cup Series

Theodor Jensen kører Ultimate Cup på Paul Ricard

Ultimate
Cup Series 

13/03/24 

Den mangfoldige racerkører fra Randers er i weekenden tilbage i langdistance-race, når årets første løb i Ultimate Cup køres på Circuit Paul Ricard i Sydfrankrig.
 


(Foto: Theodor Jensen Racing)

Theodor, som ellers har taget skridtet fra Formel 4 til Eurocup3, kører for det italienske team, TS Corse, som også gav ham sin LMP3-debut i december måned på samme bane. Også medkøreren er den samme som sidst, hvor Nathan Kumar delte bilen med danskeren.

- Jeg glæder mig til at køre et løb mere med TS Corse. Det var en spændende udfordring at køre LMP3-bilen og det fire timer lange løb sidst, så jeg håber at vi kan bygge videre på erfaringerne og køre et godt resultat hjem, fortæller Theodor Jensen, der allerede i sin debut viste gode takter.


(Foto: Theodor Jensen Racing)

- Sidst lykkedes det at lave nogle gode overhalinger og få os op gennem feltet, så jeg satser da på at Nathan og jeg kommer til at gøre os positivt bemærket, lyder det fra den hurtige østjyde.

Løbet i Ultimate Cup vises live på YouTube.

Theodor Jensen Racing

Kim Gripping

Læs mere om:
  • Theodor Jensen
  • 17/03/24 - Paul Ricard - Ultimate Cup Series
  •