Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Syvdobbelt danmarksmester stiller til start i TCR Denmark for nyt motorsportshold

TCR Denmark 
06/03/24 

TCR DenmarkKun en uge efter opkøbet af aktiver i GMB Motorsport er de nye holdejere klar med både nyt firmanavn, teamnavn, kører line-up og tilmelding af biler i både TCR Denmark og Super 2L klassen.
 

Der er fart på hos de nye holdejere Christian Jensen og Ulrik Larsen, som nu kan afsløre navnet på deres nye motorsportsfirma - Racegroup ApS, som bliver hovedfirma for det nye foretagende. Racegroup kommer i denne sæson til at stille til start i både Super 2L og den danske kongeklasse TCR Denmark under navnet MASCOT Motorsport.

Markant og ambitiøst kører line-up
Kørerne bag rattet i de to TCR-racere bliver ingen ringere end den syvdobbelte danmarksmester Kasper H. Jensen og den dobbelte U25-mester i TCR Gustav Birch, som begge stiller til start i fabriksnye Honda Civic Type-R TCR-biler. De to sæder i Super 2L klassen bliver også besat af velkendte navne fra sidste sæson, nemlig Magnus Jensen og Simon Seiersen, som begge deltager i serien for andet år i træk.

Tilfredse ejere
Holdejerne lægger ikke skjul på deres begejstring over både bil- og kører line-up. - Vi er superstolte af at få to af landets bedste racerkørere med på vores nye hold. Vi er glade for at de kunne se sig selv indgå i det nye setup, og vi syntes de er med til at blåstemple projektet, udtaler Christian Jensen.

Racegroup går efter danmarksmesterskabet
- Efter en turbulent tid er det et kæmpe skulderklap at få lov til at være med i dette storstilede projekt. Det er rammer jeg kan se mig selv i. Det er nogle stærke kræfter, der står bag holdet, og derudover vil teamet bestå af fantastiske mennesker jeg kender, og jeg er tryg ved. Konceptet og ambitionerne er høje, og vi kommer helt sikkert til at kæmpe med om mesterskabet, udtaler den syvdobbelte danmarksmester Kasper H. Jensen.

Racegroup har samlet en arbejdsgruppe af dedikerede mennesker, som arbejder på højtryk for at få organiseret den forestående sæson på alle niveauer. Alt forventes at være klar, når sæsonen skydes i gang på Padborg Park den sidste weekend i april.

TCR Denmark afvikles på de danske racerbaner, ligesom der køres på den fantastiske Rudskogen bane i Norge. Sæsonen skydes i gang med Åbningsløbet på Padborg Park den 28. april. Husk, at TCR Denmark sendes live, enten på TCR Denmark’s YouTube kanal eller DR.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Gustav Birch
  • Kasper H. Jensen
  • Mascot Motorsport
  • RaceGroup
  • Padborg Park
  • 28/04/24 - Padborg Park - TCR Denmark
  •