Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

Testdag på FDM Sjællandsringen

Historisk 
02/03/24 

Arrangementet for historiske klasser, banebiler, inkl. historiske Formel biler og Youngtimer biler, klasse 1-3.
 


(Foto: FDM Sjællandsringen)

HMS afholder testdag på FDM Sjællandsringen, Abildgaardsvej 17, 4000 Roskilde.

Der er åbent for alle DASU-medlemmer, uanset klubtilhørsforhold.

Der er plads til i alt 40 biler, hvoraf 10 pladser i første omgang er reserveret til Formel biler. Såfremt det viser sig, at der ikke er 10 Formel biler tilmeldt, har HMS indhentet dispensation hos DASU til at køre en blandet klasse med Formel og standarbiler.

Når maksimumantal, 40 biler, er tilmeldt, bliver der oprettet en venteliste, hvor man optages i den rækkefølge, som man anmelder sig.

Banens officials kontrollerer, at støj på banen holdes på et acceptabelt niveau. Hvis en bil skønnes at støje for meget, vil den blive taget ud af træningen. Det er løbsleder, der træffer afgørelse om i givet fald at trække en bil ud pga. støj. Vi anbefalder derfor, og anmoder alle deltagere om at sikre sig, at deres biler er støjdæmpet tilstrækkeligt.

Vi kører i tidsrummet kl. 09.00 til kl. 14.00. Portene åbnes kl. 07.00. Licens- og teknisk kontrol starter kl. 07.30

Vi kører i 4 hold à 10 biler, hvoraf det ene hold, jf. ovenfor, som udgangspunkt er forbeholdt historiske Formel biler. Vi forventer, at hvert hold kan komme på banen 4 gange.

Pris:
Kr. 1.400,00

Sidste tilmelding:
Fredag den 22. marts 2024

Tilmeld dig hos: DASU

HMS Racerskole
Husk også at du kan tage din licens hos HMS, der afholdes racerskole d. 12.-13. april 2024 - Der er teori om fredagen i Brøndby og den praktiske del foregår på Sturup Raceway om lørdagen, læs mere her.

Historisk Motorsport Danmark


Læs mere om:
  • Sjællandsringen
  • Sturup Raceway
  • 06/04/24 - Sjællandsringen - Historisk
  •