Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Eurocup-3

Theodor Jensen gør klar til vinterløb i Eurocup3

Eurocup-3 
26/02/24 

I weekenden drager den randrusianske racerkører til Motorland Aragon i Spanien, hvor Eurocup3-serien kører et opvarmningsløb forud for sæsonstarten i april.
 


(Foto: Theodor Jensen Racing)

Den danske kører, som har gjort lynkarriere siden sin motorsportsdebut i 2022, har allerede tilbagelagt en anseelig mængde træningskilometer med sit team, Palou Motorsport, og vinterløbet giver en god forsmag på, hvad der er i vente, når sæsonen starter den 19-20. april på Spa-Francorchamps i Belgien:

- Vi er allerede rigtig langt i forberedelserne, men det er altid noget helt andet at køre løb. Næsten alle kørere, som skal deltage i mesterskabet, kører også dette løb, så det er også en god mulighed for lige at måle sig op mod nogle af de andre, siger Theodor Jensen, som glæder sig til at komme på banen:


(Foto: Theodor Jensen Racing)

- Selvom jeg har kørt en masse træningsomgange, så bliver det fedt at komme ud og mærke at det virkelig gælder. Banen kender jeg godt i forvejen, og jeg tror at der bliver noget rigtig godt race i weekenden, siger han.

Vinterløbet i Eurocup3 kan følges hjemmefra på seriens livestream

Tidsplan for Eurocup3 på Motorland Aragon

Lørdag d. 2. marts

09.00 - Free Practice 1
12.10 - Free Practice 2
15.05 - Qualifying 1
15.30 - Qualifying 2

Søndag d. 3. marts
09.00 - Race 1
14.10 - Race 2

Theodor Jensen Racing


Læs mere om:
  • Theodor Jensen
  • Motorland Aragón
  •