Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Team Bundgas og Kim König melder klar til kamp

TCR Denmark 
15/02/24 

TCR DenmarkDer er racer-abstinenser i luften for Kim König, der ikke lader til at kunne vente til foråret, hvor han igen kan sætte sig bag rattet af sin TCR-Honda. Glæden er stor ved at vende tilbage til kongeklassen i Danmark og Kim König er helt klar til en ny sæson, med højere ambitioner end nogensinde før.
 

Om sin oplevelse af at have kørt i TCR de sidste par år siger Kim König: “Det er rendyrket, uforfalsket racerløb med ‘ærlige’ biler, og jeg elsker det.”

König og hans dedikerede team af hjælpere og mekanikere, med det sigende navn Team Bundgas, melder fuld pedal til den kommende sæson. Hvor det sidste år blev til en fjerdeplads i Trophy-mesterskabet, håber Kim König at kunne bytte den placering til en bedre, når det går løs i det nye år.

“I år vil vi op og drille de allerhurtigste i Trophy-klassen”, udtaler König og fortsætter: "I 2023 tog det os nogle løb, før vi fandt farten og lærte bilen rigtigt at kende. Det er på plads nu, og nu skal vi fortsætte de gode takter fra sidste år. Jeg er overbevist om, at vi står over for en fantastisk sæson.”

TCR Denmark afvikles på de danske racerbaner, ligesom der køres på den fantastiske Rudskogen bane i Norge. Sæsonen skydes i gang med Åbningsløbet på Padborg Park den 28. april. Husk, at TCR Denmark sendes live, enten på TCR Denmark’s YouTube kanal eller DR.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Kim König
  • Team Bundgas
  •