Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 2L Danmark

Mark Bossen debuterer i Grand Prix Tours Super 2L

Super 2L
Danmark 

02/02/24 

Super 2L DanmarkAalborgenseren stiller til start for Nymark Racing
Nymark Racing kommer i den kommende sæson også til at være at finde i Grand Prix Tours Super 2L-klassen. Her har man indgået aftale med Mark Bossen, Aalborg.
 


Mark Bossen (t.v.) og Frederik Nymark er gået i gang med forberedelserne til sæsonen
(Foto: Nymark Racing)

”Jeg begyndte sidste år i motorsporten, hvor jeg kørte en Renault Clio i Super Cuppen. Men jeg så også løbene i Super 2L og så hvor tæt der blev kørt. Alle biler er ens, og man har ingen fordele. Det ligner en superfed klasse,” siger den 27-årige nordjyde.

Endnu har Mark Bossen sin første test i en Super 2L-racer til gode, men han har ikke været i tvivl om, at det var hos Nymark Racing, han skulle køre.

”Super 2L har et niveau, hvor teams går rigtig meget op i tingene med træning og analyse af data, og så er det, at det bliver rigtig sjovt,” siger Mark Bossen. ”Jeg valgte Nymark Racing på grund af deres professionelle tilgang til tingene. De går ind i samarbejdet med et mindset om, at jeg er ny, men selv om jeg er ny, vil vi ikke ligge bagest. Vi skal være med og kæmpe, hvor det er sjovt, og så skal vi hele tiden lave fremskridt.”

”Vi er glad for at byde Mark velkommen til teamet,” siger teamchef Morten Eriksen. ”Sammen med vores nye kører i Super GT-klassen – Alex Maansen – skal Mark have en god introduktion til sporten. Vi kommer til at planlægge nogle fælles simulatorkørsler sammen med Frederik Nymark, som skal lære fra sig, og så har de nye kørere har også fået lektier for. Det handler om noget teori omkring opsætning af en racerbil, så de bedre kan beskrive, hvad de oplever. Det er de meget begejstrede for. Hos Nymark Racing handler det ikke kun om at stille en bil til rådighed for de unge kørere, men også om at give dem en læringsvej.”

Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Mark Bossen
  • Nymark Racing
  •