Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Endnu en ung kører vælger DS3 Cup

DS3 Cup 
31/01/24 

DS3 CupOliver Larsen tager næste skridt i sin bilsportskarriere, når han i 2024 får debut i DS3 Cup.
 


(Foto: Oliver Larsen Racing)

Efter en sæson med både løb i 1600 Challenge og udvalgte løb i den hollandske Peugeot 206 GTI Cup tager den unge københavner nu springet til den hurtige mærkeklasse for at fortsætte udviklingen.

"Jeg har gået og overvejet hvad der skulle ske, og hvis man kigger i Danmark, synes jeg at DS3 Cup er et fornuftigt skridt videre fra 1600 Challenge. Jeg fik nogle rimelige resultater sidste år, så jeg vil gerne udfordres endnu mere", siger Oliver Larsen. Udfordringer var der ellers rigeligt af, da han deltog i udvalgte løb i den hollandske Peugeot 206 GTI Cup, for med op mod 40 biler til start på baner som Zandvoort og Assen var der noget at se til:

"Jeg lærte virkelig meget af at køre med dernede. Både fordi banerne er lidt mere krævende end de danske, og så fordi man er nødt til virkelig at være vågen med så mange konkurrenter på banen", siger Oliver, som glæder sig til at prøve kræfter med DS3 Cup.

"Nu har jeg jo ikke engang kørt en omgang i bilen endnu, men der bliver kørt noget godt race i klassen, så det glæder jeg mig til at være med i. Resultaterne tager jeg ét skridt ad gangen, for jeg har ikke så meget at sammenligne med endnu ... men jeg håber da at kunne være med i den sjove ende på sigt!"

DS3 Cup

Kim Gripping

Læs mere om:
  • Oliver Larsen
  •