Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Stærk løbskalender til DS3 Cup-kørerne

DS3 Cup 
26/01/24 

DS3 CupDen lille mærkeklasse kører seks løbsweekender som supportklasse til TCR Denmark - inklusiv besøg på norske Rudskogen.
 

Årets deltagere i DS3 Cup indleder sæsonen på Padborg Park i slutningen af april måned og når både forbi FDM Jyllandsringen samt den flotte og udfordrende Rudskogen i det sydøstlige Norge inden sommerferien står for døren.

Grand Prix Danmark markerer starten på efterårssæsonen, der byder på en tur til Ring Djurslands korte, men kuperede bane, før det hele afgøres på FDM Jyllandsringen til finaleløbet.

"Vi er godt tilfredse med en flot og ret balanceret løbskalender, som giver os plads ved flere af de største arrangementer på dansk asfalt, og samtidig giver mulighed for at genbesøge Rudskogen, som har det med at udfordre og begejstre med sine højdeforskelle og krævende sving. Det bliver helt sikkert en sæson, som er værd at se tilbage på", fortæller promotor Martin Jensen.

Med flere nye kørere på vej ind i klassen bliver det spændende at se hvem, der løber med sejrene i den nye sæson.

Løbskalender DS3 Cup 2024

DatoEvent/Bane
28. aprilÅbningsløbet, Padborg Park
12. majFDM Jyllandsringen
9. juniRudskogen, Norge
18. augustGrand Prix Danmark, FDM Jyllandsringen
1. septemberRing Djursland
29. septemberDM-Finalen, FDM Jyllandsringen
Kim Gripping