Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Nicki Thiim skal køre DTM med Mirko Bortolotti i 2024

DTM 
20/12/23 

DTMSSR Performance deltager i 2024 sæsonen af DTM med to Lamborghini Huracan GT3 EVO2, og en stærk besætning: Danske Nicki Thiim og italienske Mirko Bortolotti.
 

Mirko Bortolotti er ikke hvem som helst - han sluttede 2023 sæsonen på andenpladsen, med SSR Performance. I løbet af sæsonen vandt han tre løb, samme antal som mesteren, Thomas Preining.

Nicki Thiim kommer også ind i serien med et fint ry. Sammen med Aston Martin har han vundet GTE-Pro-klassen i FIA World Endurance Championship to gange, og han har et godt navn i GT3-klassen. Thiim deltog i et par DTM løb i starten af 2022, med T3 Motorsport, men fandt hurtigt ud af, at det ikke var det rette setup.


(Foto: SSR Performance)

Nicki Thiim følger i fodsporene på sin far Kurt, der vandt DTM i 1986 og kan se tilbage på en lang og succesfuld motorsportskarriere i forskellige serier. De tyske fans har altid elsket "Team Thiim" - med sit røde skæg og typisk skandinaviske udseende voksede Thiim op i Tyskland og har længe boet i Nordrhein-Westfalen-regionen.

“Jeg er begejstret for dette stærke kører line-up! Vi forventer at kæmpe med om titlen og at vinde holdmesterskabet med Mirko og Nicki i næste sæson,” siger SSR Performance-teamets ejer Stefan Schlund.

Der kan ses frem til en spændende sæson i DTM.


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  •