Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nordic 4

Mathias Bjerre Jakobsen sigter efter Nordic 4-titlen med STEP Motorsport

Nordic 4 
12/12/23 

Nordic 4Den københavnske topkører tager en sæson mere i formelmesterskabet for at bygge erfaring, før udlandet kalder.
 

Den 17-årige racerkører deltog også i mesterskabet i den forgangne sæson, hvor han sluttede på tredjepladsen. Forud for 2024-sæsonen er målsætningen helt klar: Danmarksmesterskabet skal vindes. Og det kommer til at ske sammen med STEP Motorsport:

- Jeg har gennem sæsonen oplevet STEP Motorsport som konkurrent, og det har været tydeligt, at de både har et stærkt teknisk fundament og en kommerciel forståelse, som understøtter de mål, jeg har for 2024-sæsonen. Det bliver en sæson, hvor der skal bygges viden og erfaring på, så jeg står stærkt i 2025, hvor jeg forventer at stille til start i et europæisk mesterskab, fortæller Mathias Bjerre Jakobsen, som i 2023 har flere heatsejre og podieplaceringer med sig i bagagen.

Tidligere på året indgik Mathias Bjerre Jakobsen en managementaftale med STEP Sports Management, og selvom det ikke var den oprindelige plan, glæder teamchef Morten Dons sig over at have den københavnske kører med i teamet:

- Vi havde egentlig fokus på udlandet, men blev ret hurtigt enige om, at det kunne være sundt med en sæson mere herhjemme for at justere lidt køreteknik og arbejde endnu mere med Mathias, end det ville være muligt at gøre i udlandet. Det betyder også, at vi har en kører, der allerede har lært de vigtigste ting, og som er klar til at gå direkte efter mesterskabet i 2024. Det bliver ikke nemt, hvis niveauet er som i år, men både Mathias og hele teamet er klar til at arbejde hårdt, siger Morten Dons.

Mathias Bjerre Jakobsen er tredje kører i STEP Motorsport's 2024-lineup, som desuden består af debutanterne Sebastian Bach og britiske Emily Cotty.

STEP Sports Management


Læs mere om:
  • Mathias Bjerre Jakobsen
  • STEP Sports Management
  •