Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nordic 4

Britisk teenager klar til Nordic 4 med STEP Motorsport

Nordic 4 
08/12/23 

Nordic 414-årige Emily Cotty får løbsdebut i det danske formelmesterskab i 2024, når hun stiller til start for STEP Motorsport.
 

Emily Cotty har flere sæsoner bag sig i britisk karting, og som led i sine forberedelser mod international racing, bliver hun del af det danske mesterskab. Dermed slutter hun sig til den voksende liste af internationale navne, som bruger det danske mesterskab som afsæt til store internationale resultater.

Inden aftalen med STEP Motorsport blev lavet, havde Emily Cotty allerede stiftet bekendtskab med både bil, team og én af de danske baner i løbet af et par testdage. Derfor er teamchef Morten Dons også sikker på, at samarbejdet bliver en succes:

- Emily er en målrettet og hårdtarbejdende racerkører. Hun tager imod feedback og er hurtig til at tage ved lære, og hun faldt hurtigt til i teamet på testdagene. Hun bliver helt sikkert et aktiv for os i 2024, og jeg glæder mig til at styrke hende, så hun kan nå sine ambitiøse mål for fremtiden.

Den unge brite ser også frem til at deltage i Nordic 4-mesterskabet, som hun ser som et stærkt mesterskab at blive del af:

- Jeg er super spændt på at skulle køre Nordic 4 i 2024 og jeg glæder mig til at lære mest muligt fra Morten og resten af teamet i min debutsæson i formelbil. Det er en kæmpe mulighed for at blive en dygtigere racerkørere og arbejde med et af det bedste teams i Danmark, siger Emily.

Sæsonen i Nordic 4 begynder sidst i april måned og strækker sig over syv løbsweekender, heraf to løb i Sverige.

Om Emily Cotty

14-årig britisk/new-zealandsk racerkører. Har blandt andet deltaget i British Kart Championship og satser i 2024 på at forberede sig til international formelracing ved deltagelsen i det danske Nordic 4-mesterskab med STEP Motorsport.

Om STEP Sports Management

STEP Motorsport er en del af STEP Sports Management, der udvikler og rådgiver motorsportstalenter mod en professionel karriere. Teamet debuterede i Formel 4 i 2022, hvor de hjalp Julius Dinesen til mesterskabssejren. I 2023 vandt STEP teammesterskabet.

Bag STEP står racerkøreren Morten Dons, der med erfaringer fra blandt andet British GT og European Le Mans Series arbejder for at klæde unge kørere på til at kunne begå sig på den internationale motorsportsscene. Målrettet coaching, forretningsudvikling og mediefokus giver resultater til kørere som Malthe Jakobsen (Officiel Peugeot TotalEnergies Juniorkører) og Patrik Matthiesen (Lamborghini Junior Driver).

STEP Sports Management


Læs mere om:
  • Emily Cotty
  • STEP Sports Management
  •