Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ultimate Cup Series

Theodor Jensen fik langdistancedebut på Paul Ricard

Ultimate
Cup Series 

01/12/23 

Den østjyske racerkører imponerede med højt tempo og stabilitet på Circuit Paul Ricard.
 


(Foto: Theodor Jensen Racing)

Efter en vellykket sæson i det spanske Formel 4-mesterskab opstod muligheden for at prøve kræfter med langdistanceracing i Ultimate Cup Series. Et fire timer langt løb på den sydfranske Formel 1-bane, hvor Theodor skulle dele en 450 hestekræfters LMP3-racer med to andre kørere.

Fra niende startplacering gik den første time af løbet ikke i Theodor og TS Corse-teamets retning. Theodors ene medkører tabte en del placeringer, som heldigvis delvist blev indhentet igen af den anden medkører.


(Foto: Theodor Jensen Racing)

Med halvanden time af løbet tilbage kom Theodor i bilen, og inden han havde tilbagelagt sin første omgang, var den første overhaling overstået. Sådan fortsatte jagten fremad, og da Theodor overlod bilen til sin teamkammerat, var den på femtepladsen. Ved målstregen blev teamet noteret for en fjerdeplads.

"Det har været en rigtig god løbsweekend med masser af gode erfaringer og godt racerløb. Farten var der jo helt sikkert, og det var sjovt at få prøvet hele det strategiske element med kørerskifte og pitstops også", fortæller Theodor Jensen.

Løbet på Circuit Paul Ricard kan ses på Youtube:

Theodor Jensen Racing


Læs mere om:
  • Theodor Jensen
  • Paul Ricard
  •