Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

UDLEJES - CUPRA TCR til Danish Endurance Championship

Job & handel 
30/11/23 

 
 
 

CUPRA TCR Udlejes til Danish Endurance Championship

Sally Racing har 2 stk. Cupra TCR ledige til DEC klasse 3 I 2024. bilerne udlejes som arrive and drive hvor vi sørger for alt. Tilmelding til løb, klargøring af biler til løb, pit mandskab på bilen, telt plads, fuld forplejning under hele løbs weekenden, kort sagt du skal komme med dit køreudstyr så har vi sørget for resten. Man kan enten være 1 eller 2 kørere om at dele bilen i en weekend. Vi kan også sørger for forplejning for sponsorer eller familie, både store og små arrangementer.

Vores Cupra TCR er fuld opdateret iflg. Seat sport seneste opdateringer, og er serviceret efter alle forskrifter. I de seneste 4 år har vi vundet mester skabet i DEC klasse 3 med vores Cupra TCR og har kun haft 3 DNF på 18 løb med 2-4 biler. Bilen er noget af det mest drift sikrer som fås og en virkelig nem kørt bil, vi har desuden stor reservedels pakke med ud til løbene, såsom ekstra gearkasser og motor, vi gør alt for at få bilerne ud at køre igen hvis der sker skader eller nedbrud.

Kalender for Danish Endurance Championship 2024
11-12 Maj Jyllandsringen
22-23 Juni Ring Djursland
17-18 August Jyllandsringen
1-2 September Ring Djursland
13-14 September Padborg Park
5-6 Oktober Padborg Park

Priser fra 30.000 kr. + moms pr. weekend, ved fuld sæson laver vi en god pris

For mere info kontakt Martin Sally tlf. 22486055- mail: msauto@live.dk

 


 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.