Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Anmeldelser af bøger, spil, CD'er, m.m.

Motorsporten.dk's Julegave-ide-service:
Joe Bar Team 7

Anmeldelser 
20/11/23 

"Det er altid godt at være i god tid" får man tit at vide. Det vil vi gerne efterleve her på Motorsporten.dk! Så derfor laver vi som de foregående år en "Julegave-ide-service".
 

Første emne er MC-tegneserie albummet med Joe Bar Team. Vi er nu nået til den 7. i rækken. Trofaste læsere af Motorsporten.dk vil sikkert mene, at det da vist er en genudsendelse !! - og det vil nok være tæt på... men jeg er altså vild med disse skøre MC-gutter: Bob "Harley", Tommy "Tilt", Palle "Patron" og Hans "Hare"!


Joe Bar Team 7
(Foto: Forlaget Veterania)

Jeg er vild med tegnestilen, comic, men man genkender nemt motorcyklerne. Historierne er sjove og finurlige og trods uheld, klovnerier så ender det hele godt. Joe Bar Team må ha´ hentet inspiration fra den tyske serie Moto Mania, bl.a. kendt fra det tyske MC blad "Das Motorrad". Det er ikke de samme tegnere, men stilen fra Joe Bar Team er tæt på Moto Mania. Men det er vel en form for "win-win", med dobbelt op på sjove/hyggelige MC-comics.

Jeg har nævnt det før, men jeg snupper af og til et Moto Mania eller Joe Bar Team album fra reolen og får et stille grin ! De to serier kan sagtens læses igen og igen... og jeg finder nye detaljer i de sjove tegninger.

Min allerbedste anbefaling igen-igen. Her en oplagt gaveide til jul eller måske som mandelgave. Joe Bar Team 7 er udgivet og kan bestilles hos "den lokale" eller fra Forlaget Veterania www.veterania.dk. Prisen er 175.- pr. album, men Veterania oplyser at der gives 20% ved køb af flere albums.

Rigtig god læselyst og godt grin.

Them

Læs mere om:
  • “Joe Bar Team” vol. 6
  • ”Bar´en er åben…”
  • Joe Bar Team - Den franske fætter
  • Julegave-/ Mandelgave ide - MOTOmania 8 og Joe Bar Team 2
  • Motorsporten.dk's Julegave-ide-service: Joe Bar Team 7
  •