Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Frederik Schandorff sigter efter sejr i verdensfinalen

Lamborghini
Super Trofeo 

18/11/23 

Skuffende Super Trofeo-finale for Frederik Schandorff og Alex Au, som stadig har en chance for at slutte sæson på toppen i verdensfinalerne denne weekend.
 


Frederik Schandorff sigter efter sejr i verdensfinalen
(Foto: Lamborghini Super Trofeo)

Trods god fart og en suveræn pole position lykkedes det ikke for Frederik Schandorff og Alex Au at sikre topresultater i sjette og sidste afdeling af Lamborghini Super Trofeo, som blev afviklet på italienske Vallelunga torsdag og fredag. Duoen fra Target Racing måtte udgå fra første ræs og sluttede på en 11. plads i Pro/Am-klassen i sæsonens sidste løb.


Frederik Schandorff sigter efter sejr i verdensfinalen
(Foto: Lamborghini Super Trofeo)

– De sidste to afdelinger har været enormt skuffende for os. Vi stillede op til femte afdeling sidste weekend med en mesterskabsføring og stor optimisme, men en motorskade sendte os ud af kampen om Pro/Am-titlen. Sjette afdeling begyndte godt, jeg sikrede os en pole position, og vi førte løbet overall med et godt forspring, da en safetycar ødelagde vores muligheder. Alex (Au, red.) gjorde sit bedste for at holde os i kampen, hvilket desværre resulterede i en DNF, lyder det fra Frederik Schandorff.


Frederik Schandorff sigter efter sejr i verdensfinalen
(Foto: Lamborghini Media)

Schandorff og Au har dog stadig en chance for at slutte sæsonen på toppen, når makkerparret stiller op til verdensfinalen, som samler Super Trofeo-holdene fra både de europæiske, amerikanske og asiatiske mesterskaber i ét stor opgør. En prestigefuld finale, som Frederik Schandorff vandt overall i Pro-klassen i 2019.


Frederik Schandorff sigter efter sejr i verdensfinalen
(Foto: Lamborghini Media)

– Generelt har vi haft god fart og kæmpet med om topplaceringerne gennem hele sæsonen, så jeg synes, vi har en reel chance for at tage Pro/Am-titlen i verdensfinalen. Det vil være en voldsomt god måde at ende sæsonen, nu da vi ikke lykkedes med at sikre mesterskabet, siger Frederik Schandorff.


LAMBORGHINI SUPER TROFEO EUROPE WORLD FINALS
TIDSPLAN – VALLELUNGA

Lørdag d. 18. november

11.15 – Qualifying #1
11.45 – Qualifying #2
15.55 – RACE #1 (50 min)

Søndag d. 19. november
14.50 – RACE #2 (50 min)

Følg med live på seriens YouTube kanal.

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Vallelunga
  • 19/11/23 - Vallelunga - Lamborghini Super Trofeo
  •